VOLK2234
еврофоб и хомоскептик
- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 5.517
- Поени од реакции
- 4.387
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или не разбирам добро англиски, или ти грешка ме имаш цитирано.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bush_v._GoreИли не разбирам добро англиски, или ти грешка ме имаш цитирано.
Ја гледав речиси цела, на крајот веќе само ми се преспа. Досадна дебата, не може да се каже дека победил било кој од двајцата, многу избегнуваа одговори на контретни прашања, модераторот ги прашува едно, тие одговараат сосем трета работа. Хилари ја прашуваат за меиловите и сомнителни пари фондацијата, она зборува општо за тоа колку била успешна нејзината фондација. Трамп како по обичај, само прости одговори на важни теми, конктретни прашања за конктретни проекти му поставуаат, он глупости зборува.
Сепак Клинтон помина подобро заради две работи, кога зборуваа за Русија тука Тармп се изгуби. Јас да сум американец нема шанси да гласам за Трамп оти се доби впечаток како да сака, ај да не претерам да кажам да ја стави САД во потчинета улога на Русија, но да ја стави на еднакво рамниште. А реално, и по економски, и по воено и по секој друга основ, Русија е голем играч, но САД е прв меѓу големите. Многу чудни ставови на Трамп во врска со меѓународна политика, напуштање на сојузници во Европа и Азија, поклопување со ставови на Путин, не би делувало добро на десно-ориентиран националистички гласач да делува како САД да се повлекува и попушта.
А изјавата за непризанавање на резултатите е посебен преседан, тука веќе се гледа дека осеќа пораз, се понаша како Зоран Заев во македонска политичка сцена.
Кога веќе ги споредивте CNN и Сител, мислам дека оваа паралела веќе е поголема навреда за Сител отколку за CNN.
OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO THAT SUCKS This is literally the worst performance of the year, including Sharknado 4 and Hillary trying to be human.
Единственото смешно нешто во твојот коментар е твојот правопис......