Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Мојот романтичарски филинг ми дава лошо чуство дека пак американската војска ќе почне да прави нереди по светот во име на тероризмот. Се надевам само дека чуството ме лаже. :(
Овие 4 години немаше војни по светот?

Mitt Romney became the first Republican senator to congratulate Joe Biden and Kamala Harris on their victory in the presidential election.

@blanco

Mitt Romney became the first Republican senator to congratulate Joe Biden and Kamala Harris on their victory in the presidential election.

@blanco
Како што кажав правите Републиканци ќе почнат полека да се отклонуваат од кланот Трамп.

Гледам по медиумиве прославиве се масовни и со ентузијазам налик на тој после WW2. Америка како да воздивна, народот се ослободи, веќе гласот на дебилите со тетовирани кукасти крстови нема да се слуша во Белата куќа и Америка нема да ја води некомпетентна и непресметлива особа. Мило ми е за нашите НАТО сојузници, заслужија и ќе имаат подобро. Вербата и почитот кон Претсетаделската функција за брзо ќе се врати, а претходниве 4 години ќе бидат само лош сон во повеќевековната Американска демократија.

@blanco
Не ми одговори на прашањето вчера.
Живееш во филм дека си хардкор републиканец, и сеа ке се исчисти партијата од трампови и после тоа ке дојдете на власт, па срекно ке владеете?

@blanco
Живееш во филм дека си хардкор републиканец, и сеа ке се исчисти партијата од трампови и после тоа ке дојдете на власт, па срекно ке владеете?
И што да ти одговорам кога сам одговори. Така е, и ќе биде. Републиканците(минус овие 4 години) отсекогаш биле поокеј од Демократите.

Мене ми личи како да сте дупли профил на ист корисник со дисоцијативно нарушување на идентитетот. Веројатно и уште понекој профил има во игра...

@blanco
Гледаш дека трола, каков хардкор републиканец. :D

Мене ми личи како да сте дупли профил на ист корисник со дисоцијативно нарушување на идентитетот. Веројатно и уште понекој профил има во игра...
Така е, го откри мојот план у 2007 да напраам еден акаунт, у 2008 друг и да ги развивам двата се до кулминацијата наречена пад на Трамп... штета што ме откри.
А третиот акаунт не ти кажувам кој ми ни е.

Така е, го откри мојот план у 2007 да напраам еден акаунт, у 2008 друг и да ги развивам двада се до кулминацијата наречена пад на Трамп... штета што ме откри. А третиот акаунт не ти кажувам кој ми ни е.
Третиот ти беше избришан. Лесна му земја, немаше долг живот.

Прва жена претседател, оти Џо со оглед на состојбата може само да биде домар во Белата куќа
Дефинитивно ама нејзе ја дуздисуваат за некои идни избори. Немаат сега потреба од такви маневри, пошто сега го имаат голубот во рака и Џо ќе биде добра кукла - освен ако не скине конци предвреме (што не очекувам освен ако не претера со мали девојчиња). И онака ова ќе бидат релативно лоши следни 4 години за „плавите“, Сенатот не го држат и нивниов Претседател нема да има многу простор за игра.

Плус да не заборавиме дека славењево е предвремено. Бананарепубличкава комедија од избори ќе се влече по судови, каде „црвените“ се повлијателни, плус Трамп е уште некое време потус. А ако судовите истражуваат како што треба, очигледно има многу неправилности во изборниот процес (благо кажано).

...третиот акаунт не ти кажувам кој ми ни е.
Само тројца сте таму?

Конечно ќе им се смират страстите на зајонистите сатанистите масоните педофилите соросоидите и остали ротшилд групи

Што и кажува на увце: "Многу ме палат вакви 13год. девојчиња како тебе. Колку сакам да го лижам твоето влажно пиче"
Како само Бајден вика: See you back home i hope?! и мајка и иронично и со страв "О yeah absolutely"

4c5b0-8a1348_98e8c816a27b405598afdda7e1270068mv2.jpg

Btw Трамп прв претседател после Ајезенхауер кој за време на својот мандат не војувал односно не објавил војна на ниту една друга земја.
Кој ќе биде/ат "среќниот" добитник/ци за време овај мандат ќе видиме
само лобов луџенца :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom