Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Што знам... Имам осеќај дека се претставува како воркохолик.
Јас го доживувам како избањат човек да ја облече облеката што ја носел предходно.
Успешен воркохолик сам си го прави тимот со кој ќе работи. А не чека партијата да му ги наметне партиските поттрчковци.
Тим со Бојан Маричиќ, Славјанка Петровска, Љупчо Николовски, Оливер Спасовски, Благој Бочварски не ми мириса на успешно работење.

Јас го доживувам како избањат човек да ја облече облеката што ја носел предходно.
Успешен воркохолик сам си го прави тимот со кој ќе работи. А не чека партијата да му ги наметне партиските поттрчковци.
Тим со Бојан Маричиќ, Славјанка Петровска, Љупчо Николовски, Оливер Спасовски, Благој Бочварски не ми мириса на успешно работење.
Па не реков успешен.., туку како се преставува…

Јас опишав, како јас го доживувам :pipi:
Епа тоа си мислев и јас. Овој како цвеќе го насадија во кабинет од нигде никаде.
Автоматски споено мислење:

Туку денеска прва честитка Германците .. Германско семе ќе да е ова цвеќе …

Епа тоа си мислев и јас. Овој како цвеќе го насадија во кабинет од нигде никаде.
Автоматски споено мислење:

Туку денеска прва честитка Германците .. Германско семе ќе да е ова цвеќе …
Во политиката не се случуваат случајности :icon_mrgr:

Нека му честито министерското место на оџата Џемаил Чупи. Подобро министер за дијаспора отколку што планираа да го пратат амбасадор во втората најмоќна земја моментално Кина каде што имаат посебен однос моментално со нивните муслимани.

Германски човек е… во Телеком израснал, извесно време директор на А1 и оп се прешалтал у политика.
Таман кога Меркел си заминa и Германија влегува во транзиција. Прав избор. :D

Последно уредено:
Океј. Останати цели на северната "нова влада".
1. Албанец премиер
2. Бришење на идентитетот на Македонците
3. Над 30% Албанци од таканаречениот попис
Северната канализација забрзано продолжува да се излева од коритото и да ја поплавува Македонија со фекалии.
FJSiYBJWYAYwHtY.jpeg
Една слика, милион зборови.

Ако сметките за парно бидат премногу високи страв им е од масовно префрлање на струја што би значело колапси во мрежата за електрична енергија
Toa realno e paradoks. Centralno toplenje vo mnogu drzavi e najeftin nacin na greenje, daleku poeftino od struja.

Океј. Останати цели на северната "нова влада".
1. Албанец премиер
2. Бришење на идентитетот на Македонците
3. Над 30% Албанци од таканаречениот попис
Северната канализација забрзано продолжува да се излева од коритото и да ја поплавува Македонија со фекалии.
Прегледај го приврзокот 319600
Една слика, милион зборови.
Обично пазат маркерите што ги лепат да се дискретни и да не се приметуваат на сликата ако не се фокусираш. Овие залепиле бели траки. И ебениот протокол им е аматерски.

Обично пазат маркерите што ги лепат да се дискретни и да не се приметуваат на сликата ако не се фокусираш. Овие залепиле бели траки. И ебениот протокол им е аматерски.
Пошироки овие се, болнички за преврска. Претрчал некој до Градска да побара...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom