Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дезертер со муда до колена ..![]()
![]()
![]()
Не ја разбирам потребата да се пишуваат глупости само колку да се пишат, а истите можат да бидат побиени со едно пребарување. Апасиев наполнил 18 години на 22 септември 2001 година. Охридскиот договор се потпиша на 13 август. Од што дезертирал? Или 2001 не ни бевте родени уште.
Друже тие што служеа , служеаНе ја разбирам потребата да се пишуваат глупости само колку да се пишат, а истите можат да бидат побиени со едно пребарување. Апасиев наполнил 18 години на 22 септември 2001 година. А ние не бевме ни Украина па да мобилизираме од пред средни школи.
Си го сменил ова во одговорот..Од што дезертирал? Или 2001 не ни бевте родени уште.
Треба да се критикува и влада и опозиција.Што има врска дали служел или не, цел конфликт беше местенка, тоа не беше војна, не сакам да ја бранам Кончита но Дпне не се ништо поарни и темата е глупа, наместо да се зборува кои политичари ја продадоа Македонија се препукувате за индивидуални случаи, нека си гледа Мицко што Косово му слави независност на Попова Шапка.
Да, ама на грчки, не на македонски, баш чудно нели?Дури и името му значи заштитник на мажите, убав тој наш Македонец. <3
ХахаГрчки, со свое значење на грчки јазик, на македонски овие имиња ништо не значат.
Прегледај го приврзокот 444041
Прегледај го приврзокот 444042
Да, ама на грчки, не на македонски, баш чудно нели?
Najdi barem eden od niv koj tvrdi poinaku. Eden. Jas ke ve nabrojam samo tuka nekolku taka sto se cuvstvuvate razbudeni, prosvetleni a vsusnost ste kako sto rekov raznorazni fili na krajot, talogot kaj eden narod.Никаде јас не го негирам постоењето на денешниот македонски народ, туку сум скептичен за неговиот антички карактер.
По твојава логика кога на албанциве им се смееме дека не се Илири/Дарданци исто шириме национална омраза и навреда? Ау...