Ni tie samite ne si veruvaat vo dnevnopolitichkite lagi nitu pa ima nekoj takov (pismen) shto im veruva na nivnite lagi!Освен нашите јужни соседи секако и сите што им веруваат на нивните подли лаги.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ni tie samite ne si veruvaat vo dnevnopolitichkite lagi nitu pa ima nekoj takov (pismen) shto im veruva na nivnite lagi!Освен нашите јужни соседи секако и сите што им веруваат на нивните подли лаги.
Abe Ronke ti ne dobi pokana? Che imalo Shampanjski i Jastog ama so Pucvalesta kosa vo korenot!
Прегледај го приврзокот 444021
Sarenokurtonec e po poteklo, cistokrven sarenokurtonec.За Димитар Апасиев имам читано на интернет и слушнато од луѓе дека е Влав по потекло,
Ја незнам зошто за човек што дезертирал се праи муабет овде..димче купил комунистичка вила на која и тече кровот. Не се плашете, не е од најубавите како оние на другите политичари.
Дезертер со муда до колена ..A да не е забрането бе?
Знаете колку деца знам шо нивните имаат нешо у Грчка? Или дека се пратеници? Не сфаќам.
грујо кај е?
Артан Груби кај е?? Тоа сеедно ви е?
Не сум за ниедна партија, ама од сите овие гомна скапани моја почит заслужил само Димче пошто има муда до колена.
Димче не е застапник на македонскиот народ , како што он се декларира , тоа е заклучокот.Оние двајцана шо треба да им се суди за ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА ПРОТИВ НАШИОТ НАРОД, едниот го напраивме СПИКЕР НА СОБРАНИЕ (алооо), другиот претседател на партија со која МОРА да коалицираш да тепаш. И на вас до Димче ви дое?
Сериозно?
Мицко евреј
Tolku razbiras i TiA да не е забрането бе?
Знаете колку деца знам шо нивните имаат нешо у Грчка? Или дека се пратеници? Не сфаќам.
грујо кај е?
Артан Груби кај е?? Тоа сеедно ви е?
Не сум за ниедна партија, ама од сите овие гомна скапани моја почит заслужил само Димче пошто има муда до колена.
Оние двајцана шо треба да им се суди за ВОЕНИ ЗЛОСТОРСТВА ПРОТИВ НАШИОТ НАРОД, едниот го напраивме СПИКЕР НА СОБРАНИЕ (алооо), другиот претседател на партија со која МОРА да коалицираш да тепаш. И на вас до Димче ви дое?
Сериозно?
Ти незнаеш? не беше тука кога Мицко беше на кобајаги инагурацијата на Трамп.kaj go najde pa evrein
Celiov OKO se storiv!Ти незнаеш? не беше тука кога Мицко беше на кобајаги инагурацијата на Трамп.
Сега ќе ти пратам сликче.