kano
Farang
И самиот Крајнички кој бил меѓу основачите кажува дека било бугарско вмро од тајните служби на бугарија добро малце можи и претерува груевски влав љубиша влав власите гоце влав као криви за се балкански хазари итн , но сите фатија други патишта кој масон еве денес научив дека филип петроски кој гостуваше кај ефтоф бил темплар заедно со трифун ,небитно,и сите од дијаспората ќе се преселат во друга држава и од таму ќе викат александар македониа цела да е ,ание тука македонскиот народ кој сме тука ќе живееме поделени и ќе се бориме за егзистенција основна и гол живот.
![]()
ОТАНАА ЛИ ВМРОВЦИ ВО ВМРО ДПМНЕ, ЛИДЕР ЛЕБЕРАЛ СО ИК РЕФОРМАТОРИ (испостава на Бејли), ДЕМОКРАТСКА ФРАКЦИЈА, СО МАСОН ИЛИ ТЕМПЛАР ФИЛИП ПЕЕТРОВСКИ – ЧЛЕНСТВОТО ОБЕЗГЛАВЕНО! Пишува: Илија Бошков – Крајнички
ОТАНАА ЛИ ВМРОВЦИ ВО ВМРО ДПМНЕ, ЛИДЕР ЛЕБЕРАЛ СО ИК РЕФОРМАТОРИ (испостава на Бејли), ДЕМОКРАТСКА ФРАКЦИЈА, СО МАСОН ИЛИ ТЕМПЛАР ФИЛИП ПЕЕТРОВСКИ – ЧЛЕНСТВОТО ОБЕЗГЛАВЕНО! Пишува: Илија Бошков - Крајнички Како учесник на основачкото сообрание на ВМРО ДПМНЕ во Кочани, во јуни 1990 година...horoskop-krajnicki.mk
![]()
Заев е во право! Влавот Груевски прв се обиде да ја фалсификува македонската историја, тој само оди по неговите чекори… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички
Заев е во право! Влавот Груевски прв се обиде да ја фалсификува македонската историја, тој само оди по неговите чекори... ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички Зоран Заев, наметнатиот премиер, е во право кога вели „јас, не ја сменив македонсата историја, тоа го направи предходната...horoskop-krajnicki.mk
Владо Павлов трвди: Гоце Делчев не е македонец – влав унијат е, вистинското име му е Грилос, а најмалку е космополит…… ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИ Пишува: Илија Бошков – Крајнички
Владо Павлов трвди: Гоце Делчев не е македонец - влав унијат е, вистинското име му е Грилос, а најмалку е космополит......ХОРОСКОП КРАЈНИЧКИПишува: Илија Бошков – КрајничкиДраги пријатели, овој текст најмногу е наменет на моите сонородници ЕТНИЧКИ МАКЕДОНЦИ,но не и лажните македонци што се...horoskop-krajnicki.mk
Probav da go citam ona zaev e vo pravo... eden kup greski, gluposti na ton... daj be ako postiras linkovi barem postiraj nesto asalno. aj sto nisto ne znaes i ne razbiras ama ako od ovie "ucis" togas tesko tebe...