Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Za mene Danela i Jakimovski se pokazatel za toa kolku e nesposoben Mickoski voopsto kako lider na organizirana grupa. Covekot e sueten, egocentric. Gi potcenuva site, ne saka da pregovara so nikogo za nisto.
Razmisluva kako individualec koga treba da razmisluva kako lider na partija. Namesto da razreshuva konflikti, on kreira uste tolku, i toa vnatresni..

Tesko na nego koga ke pocnat i pratenicite da mu begaat vaka kako gradonacalnicite.

Vie zlatnite ripki tuka sto sega go branite go velicite kako nekakov si intelekt, utre koga ke go ostavat site ke plukate po nego.
A uste od uste od sega se gleda na kade tera.

ti rekov, glup si nisto ne razbiras teraj si magareto. ko onoj drugiot budala radi takvi ko tebe stradame.

imase pricina zosto bese poddrzana i odjebana.

Причината е за да не ве одјебат Америте и да ви дадат можност да продолжите да им го дудлате ? :ROFLMAO: Бруко една белосветска не гледаш советниците на Дпмне како блокираат плати да не можат да земат шоферите да прехранат фамилии дома, а не ви беше проблем на оној Јанушев додека беше директор таму да стане преку ноќ да стане мулти милионер на штета на државата со криминални тендери

Не вработува по список али затоа вработува по етничка припадност.

Во водовот кога ги чепна тие што не одат на работа а зимаат плати 90% беа шошони, истите шошони откако ги избрка организирани во тн „синдикат“ беа седнати на маса со луѓе блиски до Дпмне да разговараат. Вработени од Перински нивни човек додека беше директор

Причината е за да не ве одјебат Америте и да ви дадат можност продолжите да им го дудлате ?:ROFLMAO: Бруко една белосветска не гледаш советниците на Дпмне како блокираат плати да не можат да земат шоферите да прехранат фамилии дома, додека не ви беше проблем на оној Јанушев додека беше директор таму да стане преку ноќ мулти милионер на штета на државата со набавката на автобуси

Во водовот кога ги чепна тие што не одат на работа а зимаат плати 90% беа шошони, истите шошони откако ги избрка организирани во тн „синдикат“ беа седнати на маса со луѓе блиски до Дпмне да разговараат. Вработени од Перински нивни човек додека беше директор

ok e che gevra vie imate poddrska od severna koreja i kur ve boli... radi gomna ko tebe sme severdzani denes

Za mene Danela i Jakimovski se pokazatel za toa kolku e nesposoben Mickoski voopsto kako lider na organizirana grupa. Covekot e sueten, egocentric. Gi potcenuva site, ne saka da pregovara so nikogo za nisto.
Razmisluva kako individualec koga treba da razmisluva kako lider na partija. Namesto da razreshuva konflikti, on kreira uste tolku, i toa vnatresni..

Tesko na nego koga ke pocnat i pratenicite da mu begaat vaka kako gradonacalnicite.

Vie zlatnite ripki tuka sto sega go branite go velicite kako nekakov si intelekt, utre koga ke go ostavat site ke plukate po nego.
Да не го бранам, си има свои мани ама у случајов не е грешка што ги подржаа и козава и Стево. Боље опција се секако од пијаницата и некој друг освен Стево у Карпош.

ok e che gevra vie imate poddrska od severna koreja i kur ve boli... radi gomna ko tebe sme severdzani denes

Амерички куртон дудлај го јако и очекувај дека ќе ви фрлат некоја трошка што ќе им остане при јадењето. Дали е Северна Кореја, Кина, Русија или сосем друга земја пред се треба да ја почитува државата и нејзините политики, да на спонзорира учки итн

Амерички куртон дудлај го јако и очекувај дека ќе ви фрлат некоја трошка што ќе им остане при „јадењето“. Дали е Северна Кореја, Кина, Русија или сосем друга земја пред се треба да ја почитува државата и нејзините политики, да на спонзорира учки итн

vie ste gomnata sto ja unistivte drzavata a sega mi zboris za pocit... mrsh, dur ne ve nadneme na kolci do 3to koleno nema napred. premnogu glupi ste da sfatite sto se sluciva okulu vas.

Он беше крив што ги поддржа тие фаци. Скопје го добива 100%, нему му текнува Данела да ја номинира, особа што не е ни членка у партијата негова.

Он беше крив што ги поддржа тие фаци. Скопје го добиваш 100%, нему му текнува Данела да ја номинира, особа што не е ни членка у партијата негова.

ne e taka. imase zasto toa taka ispadna.

Што имало. Таа жена никој не знаел која е и што е додека он не ја претстави. Како овој Ковачески што стана премиер.

taa zena imase americko obezdeduvanje od den eden. bilo kakvo odbivanje da se sorabotuva so nea ke znacese kraj na vmro. sfatete veke ednas deka usa idealno bi sakala da sme 49/49 so komunjarite i 2 posto za sipcite... cheap way to stay in control. oni so danela balansiraat. i levica ke ja koristat za toa, frleni mak glasovi se toa koj normalno ke stetat na bilo koja partija (seedno vmro ili sdsm) sto realno ke moze da formira vlada.

vie ste gomnata sto ja unistivte drzavata a sega mi zboris za pocit... mrsh, dur ne ve nadneme na kolci do 3to koleno nema napred. premnogu glupi ste da sfatite sto se sluciva okulu vas.

Ќе ве наденеме први вас Американските слуги, иако мора да признаеме многу ве има по Дпмне/Сдс/Дуи па може ќе мора со метак наместо колци

Ќе ве наденеме први вас Американските слуги, иако мора да признаеме многу ве има по Дпмне/Сдс/Дуи па може ќе мора со метак наместо колци

so 2 pratenika sigurno... oh be kurton ne si svesen sto ve ceka

so 2 pratenika sigurno... oh be kurton ne si svesen sto ve ceka

Сега 2 после наредни избори 10+ и знам што „не“ чека, ќе молите за тие пратеници за дојдете на власт и да не мора да дудлате кај учкарските партии цело време. Сета среќа цело членство на Дпмне не се ботови како тебе, инаку тешко државата..

Сега 2 после наредни избори 10+ и знам што „не“ чека, ќе молите за тие пратеници за дојдете на власт и да не мора да дудлате кај учкарските партии цело време. Сета среќа цело членство на Дпмне не се ботови како тебе, инаку тешко државата..

taman e... posle tie 10+ sleduva 0. seedno koj tepa ke mora da ve resi

nema vas nikoj da ve moli. nebitni ste.

taman e... posle tie 10+ sleduva 0. seedno koj tepa ke mora da ve resi

nema vas nikoj da ve moli. nebitni ste.

После тие 10 следуваат 0 само ако не си останат доследни на своите принципи, во спротивно ќе следи уште поголем раст. Единствена надеж на помладите генерации е Левица, ако биде игнорирана волјата на гласачите или се влезе во деструктивни процеси за уништување на Левица очекувај уште поголем бран на иселување. Тогаш ќе си живеете среќно пензионери, партиски ботови и учки sponsored by US

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom