Да познати ми се тие приказни,некои тврдат дека дури и Бин Ладен бил хазар!?

Истово размислување го имав и јас.И стварно евреите,хазарите,ционистите како сакаш наречи ги се заслужни за ширење на атеизмот на сметка на Христијанството општо на западот,затоа шо атеистот полесно прифаќа либерални идеи а со тоа е и полесен за манипулација.Ако не беше христијанството ние сега ќе бевме кабриолети и не само ние.Арно ама со тоа несакајки им направија огромна услуга на муслиманите.Колку за пример,градоначалник на Лондон е Sadiq Khan.Премиер на Англија е Rushi Sanak.Ај погоди шо им е заедничко на двајцава?Или и тие се тајни соработници на ционистиве???Пред наши очи религијава на мирот ја презема Европа ,а ти и компанија упрно мислите дека тоа е ционистичко масло?Стварно не ја гледам логикава.Тоа е исто ко да ми кажиш дека животен сон на Рахела е Македонија да стане шеријат!?Секогаш биди претпазлив,гледај ги работите без емоции туку со логика.Има многу перални на мозоци не е само ционистичката!И не заборавај на иста страна сме, чисто прочитај го мислењето на другиот и размисли.