Полициски автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Megane F1 Team
  • Време на започнување Време на започнување
WA_Police_Bike.jpg

Само вакви за нив. Прво да заличат на нешто, па после нека возат што сакаат. Да им ебам чкембарите.

fiat_1100_r_big.jpg
:)

Инаку во Америка најмногу возат Ford Crown Victoria ама гледав сега почнуваат да се подновуваат со Dodge Charger. Во Германија возат све и свашта.. BMW, VW, Opel, Mercedes.. Кај нас добри се Крајслерите ама барем малце повеќе да ги чуваа џандарите.. Инаку редно е да се исфрлат тие Lada Niva, Голфовите, Половците.

Прво треба да воведат повисоко образование за полицајците и да им се дозволи возење полициски коли само на докажани полицајци возачи па потоа да донесат квалитетни и поскапи коли.

Се сеќавам на случка во петтка полициска станица (автокоманда) пред 5 години само што донесоа нов крајслер командирот си го земал да го испроба и со непоминати ни 2 минути возење прелетал на црвено и го искршил. Еве поради вакви примери нема полицијата подобри и поскапи коли...

Прво треба да воведат повисоко образование за полицајците и да им се дозволи возење полициски коли само на докажани полицајци возачи па потоа да донесат квалитетни и поскапи коли.

Се сеќавам на случка во петтка полициска станица (автокоманда) пред 5 години само што донесоа нов крајслер командирот си го земал да го испроба и со непоминати ни 2 минути возење прелетал на црвено и го искршил. Еве поради вакви примери нема полицијата подобри и поскапи коли...

По коментаров се гледа дека немаш возачка.

Од полициски коли неам многу мерак, иако има доста јаки. Единствено возило кое ми прави мерак Chevrolet Tahoe 2007, кое не е баш полициско, туку се користи сега за сега од FBI во USA.
Не сум запознаен дали го користи и некој друг освен тие во USA, или дали го користи некоја друга држава, без разлика во кој дел од законот.

2007-Chevrolet-Tahoe-Concept-by-Chip-Foose-Pair-1280x960.jpg

Добри се крајслериве наши... 2.5 в6 170коња мислам беа... мицубиши мотор :) :) е сега што трошат премногу... тоа е тоа :)

ај жити се објасни ми како свати дека немам возачка?

Пошто ако имаш возачка и ако барем некогаш си возел ќе сватиш дека тоа шо го напиша погоре ти е без врска!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom