Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо бе неееееееееееееееее!!!
Ако се две жени со мене каква љубов какви бакрачи знајте шо зборате вие. Две жени ееееееееееееј. Абе тешко вас, демек глумите овде Mr. Nice Guy и одма се затрчаја по вас. Искреност малце да го ебам.
Добро бе Дивајн, сеа јас ти кажвам реално. А ти уште ако верваш во принцо вервај. И не биди наивна така размислуват мажите, разликата е шо некои лажат некои не. Исклучоците не се од оваа планета.
Јас не негирам љубов, ама има време за се. И психички здраво машко нема да одбие две жени (доколку го задоволуваат неговиот вкус). Објасними зошто би одбил, те молам ете просветли ме.
Затоа што едноставно доволно му е една? Од кај да знам точно зошто ... да сум маж, па да ти кажам, ама вака? Ај ваљда ќе ти објасни подетално некој маж од тука кој би одбил ...![]()
А дотогаш, што не ми објасниш ти што е задоволството во две?
Затоа што едноставно доволно му е една? Од кај да знам точно зошто ... да сум маж, па да ти кажам, ама вака? Ај ваљда ќе ти објасни подетално некој маж од тука кој би одбил ...![]()
А дотогаш, што не ми објасниш ти што е задоволството во две?