Полиаморна врска

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би стапиле во полиаморна врска?

• Да

Гласови: 9 10,8%
  • Не

Гласови: 59 71,1%
  • Можеби

Гласови: 15 18,1%

• Вкупно гласачи
    83
...pa normalno be...zasto da ima solzi i kosi kubenja...koa moz da ima ljubav...sekako...:)

Odma poliamorfna , polivinilska sveedno da ima nesto da se ebe vazno !

Mada ako taa se gleda so masko koj kurac ke mi takva vrska , da mi go mavta pred nos dur ja rabotime ili ne daj boze da saka da mi go popusi ... taka ne moze...

Ama ako se dve tri pet bash me briga ne se lazete toa e son na sekoe mashko !

Mu uleta Andzelina djoli i mu kaze daj da se stavam u vasata vrska so devojkati abe ima i drzava da prodade a ne pa ke ja misli ... sto ste bre nerealni...

Sto ima vrska eden ke raboti drug ke cuva deca tret ke kuva ... ako se site srecni zasto da ne !

Шо бе неееееееееееееееее!!!
Ако се две жени со мене каква љубов какви бакрачи знајте шо зборате вие. Две жени ееееееееееееј. Абе тешко вас, демек глумите овде Mr. Nice Guy и одма се затрчаја по вас. Искреност малце да го ебам.

би стапил зошто да не .... преферирам 2 жени , ама и другото е возможно ако ми е другарче другиот и партнерката да ни биде некој тежок Нимфо...

инаку ова се дешава (ама не истовремено со 2 те :toe: ), ама баш моментално со 2 али тајна строго ... зошто јадов нож

FSF forever...во мојата глава ;)
Значи би се нафатил...
Ајде малце да бидеме помодерни ...:vozbud:

Шо бе неееееееееееееееее!!!
Ако се две жени со мене каква љубов какви бакрачи знајте шо зборате вие. Две жени ееееееееееееј. Абе тешко вас, демек глумите овде Mr. Nice Guy и одма се затрчаја по вас. Искреност малце да го ебам.

Постов е како да го пишал некој кој не видел девојка со очи. Аман бе, дотолку ли?
Иначе на темава ... не и не и не. Ни јас со двајца, ни тој со две од кои една би била јас. Точка.

Добро бе Дивајн, сеа јас ти кажвам реално. А ти уште ако верваш во принцо вервај. И не биди наивна така размислуват мажите, разликата е шо некои лажат некои не. Исклучоците не се од оваа планета.

Добро бе Дивајн, сеа јас ти кажвам реално. А ти уште ако верваш во принцо вервај. И не биди наивна така размислуват мажите, разликата е шо некои лажат некои не. Исклучоците не се од оваа планета.

Абе што зборуваш? Значи се` машко што ми кажало поинаку од твојава теорија, ме лажело (не зборувам само за партнери)? Тешко мене во тој случај ... во какви лаги живеам ...:toe:

Јас не негирам љубов, ама има време за се. И психички здраво машко нема да одбие две жени (доколку го задоволуваат неговиот вкус). Објасними зошто би одбил, те молам ете просветли ме.

богами...... тешко е да се опиши што се може да лежи во болната фантазија на еден маж... за жените не можам да кажам иако мислам не се многу далеку.

Јас не негирам љубов, ама има време за се. И психички здраво машко нема да одбие две жени (доколку го задоволуваат неговиот вкус). Објасними зошто би одбил, те молам ете просветли ме.

Затоа што едноставно доволно му е една? Од кај да знам точно зошто ... да сум маж, па да ти кажам, ама вака? Ај ваљда ќе ти објасни подетално некој маж од тука кој би одбил ...:toe:

А дотогаш, што не ми објасниш ти што е задоволството во две?

Затоа што едноставно доволно му е една? Од кај да знам точно зошто ... да сум маж, па да ти кажам, ама вака? Ај ваљда ќе ти објасни подетално некој маж од тука кој би одбил ...:toe:

нешто ново , поинтересно , доминација или обратно (зависи од вкус) , моќ , самодоверба , фантазија .... и многу порничи гледање пред се.

Добро за да има врска мора да има љубов? Како стапуваш ти во врска, пред то си заљубена? Можно е то?
Шо да ти објаснам, експериментирање миљарда задоволства и незнам не сум пробал со две немом од лично искуство да ти кажам.

малку јас не разбрав..... врска пишело горе гледам :uvo:

грешка..... невозможно е како врска

а како акт бива некако ..... и тоа како....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom