Polandball

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
#throwback :D

funny-pictures-auto-Poland-britain-472625.jpeg

Малце вовед во (бош)правилата на Поландбол стриповите.

1) Polandball граматика за почетниц-лош англиски(некогаш се разликува од земја до земја и само Британија збори чист англиски)
примери

of likings(like it/i like it)
gib likes pl0x(like please,обично кога шернувате страна)
We is of angry(we Are angry)
stronK(strong)
Карактеристики околу земјите

-Србија е ремувер и секогаш се црта со пиратски превез на окото(често и со беретка,хармоника или нож)-ова е поради песната Serbia StronK попозната како ремув кебаб

Polan(d)-знамето е намрено испревртено.Најчеста заебанција за полска е Polan can not into space

Germoney-Германија е секогаш работлива и е позната по Anschluss против полска
5bfcf7095266f37ac5b03a2f831732b9-d83e7ub.jpg

'Murrica-Америка,секогаш се црта со наочари и е секогаш напувана како држава(Freedumb and democrazy)

Israel-интересна работа за израел е дека не се црта како топче,туку како квадрат.Нз зошто,ама имаше еден тип напишанао демек-за да може полесно да влезе во печката ахахахах

Russia-секогаш претставена како пијаница и воинствена со мудрите изреки,comrade,сука,бљат XD

Swedenstan-е најлибералната топка од сите.Сите шеги за мултикутурализмот,хомосексуалноста,толеранцијата,либерализмот идат на сметка на Шведите
Relevant+again+_ade6e168193e5f667bb0c01575d25bfc.png

Denmark-Данска е исто така коцкеста,поради фактот дека од таму потекнува Лего

Canada-Sorry,eh?класичните шеги за канаѓани дека се премногу мирни
canadian-mosh-pit.jpg

ќе ми текне уште нешо ќе допишам :P

Israel-интересна работа за израел е дека не се црта како топче,туку како квадрат.Нз зошто,ама имаше еден тип напишанао демек-за да може полесно да влезе во печката ахахахах

Израел не е квадрат туку хиперкоцка. Тоа е референца кон т.н. Јудише Физик, назив во нацистичка Германија кој ги опфаќал трудовите на сите научници од еврејско потекло (Ајнштајн и компанија), наспроти Дојче Физик, вистинската ариевска физика од вистинските германски научници. Тоа што модерната физика е половина и повеќе од Евреиве е гратис. :D

Покрај тоа, Евреите како „избраниот народ“ мора да се разликуваат од сите останати countryballs. Затоа и воопшто не се топка, туку тело од повисока димензија, а со тоа и поблиску до Јахве.

Oy vey, I need to get a life. :D

Израел не е квадрат туку хиперкоцка. Тоа е референца кон т.н. Јудише Физик, назив во нацистичка Германија кој ги опфаќал трудовите на сите научници од еврејско потекло (Ајнштајн и компанија), наспроти Дојче Физик, вистинската ариевска физика од вистинските германски научници. Тоа што модерната физика е половина и повеќе од Евреиве е гратис. :D

Покрај тоа, Евреите како „избраниот народ“ мора да се разликуваат од сите останати countryballs. Затоа и воопшто не се топка, туку тело од повисока димензија, а со тоа и поблиску до Јахве.

Oy vey, I need to get a life. :D

Oy vey.Did you just holocaust me?
We are god's chosen people u silly goyim.remember the 6 hexatrillion.
Wait till my lawyer hears of this
-Shmith Shekelshtein

photo.jpg

Данска е топче не е коцка и таа ко викинг е представена. За Легово прв пат слушам.
А Израел не е ни цигла како шо го викаат (може држи вода и тоа со печката) туку е проѕирна коцка зашто е вештачка држава а со тоа не е топче глина туку е коцка.
А покрај него и Казахстан е коцка или квадар но не е проѕирен туку е цигла и почудно ми е за него зашто има таква форма.

Tbh+i+don+t+completely+know+why+_b7577a465a0ae68a39a1b9d6af9d975a.jpg

Еве ви го Израел:

8-cell.gif

Казахстан е тула бидејќи е баш онака, тула. :D А плус и дека Kazakhstan can into BRICS.

dqfiO4R.png

Покрај овие, има уште еден четвртест лик, а тоа е der Reichtangle. Get it? :D

BsDKiTRIIAAy5BR.jpg

Јас ги знам како Севернокорејци (можеби и тоа не е точно).

Јас ги знам како Севернокорејци (можеби и тоа не е точно).

Коментарот од YouTube:
DEZINFOMRACIJA!
1. Ovo nisu Severnokorejanci VEĆ INDONEŽANI
2. Nisu vojska nego Airsoft tim
3. Ja sam ih lično opmreio srpskim uniformama i volim ih kao braću, a ove pesme su snimili meni u čast, a zavidnici po YT seču deo kad se zahvaljuju meni NE ŠIRITE LAŽI !

Јас помислив дека се Јапонци, бидејќи Јапонците многу сакаат да си играат југословенски војни за време на викенд.

Јапонски Срби:
serb-croat3.jpg

Јапонски Хрвати:
421117518_8a8b2300b8.jpg

Јапонски Бошњаци:
kul_Sc05_Ui454651_F4.jpg

(Типот десно облечен како Бранко Џуриќ во „Ничија земја“)

Јапонски ќебап, ready to be removed:
kul_Sc05_Zo454651_FA.jpg

:D

Ова е подобро од 90% од филмовите што сум ги гледал и книгите што сум ги прочитал. Ќе оди со линк бидејќи е многу долго:

Дел 1
Дел 2

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom