Поклон и честитка за 2015 година до модераторите на Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.610
Поени од реакции
15.429
Локација
Skopje
Picture 1929.jpg Честита Нова 2015 година на ценетата и нај-нај,модератор Леандра.
Како поклон прими го овој пасош (оти знам по 100 пати сте одбиени на добиете болгарски)...........................Picture 1378.jpg Гратис и оваа мала идеја за самовработување на нашите невработени лица,како заслуга за вашето големо залагање во подфорумот економија посебно за младите од Македонија........................................................................................................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Picture 1653.jpg@olimpija ви ја честитам Новата 2015 година и двојни принови дома.
како поклон еве една каленица мекици по рецепта на мојата баба (и стално ги погаѓа)
Picture 1460.jpg @Acid ... Шефе и на вас честита Нова 2015 година и ајде работи троа повеќе за да и се исполни и честитката на Олимпија од мене, а изгледа и таа е истожелна.
И не му се секирај да и покрај твоето големо залагање и логистика ако таа не победи на изборов за најубава Форумџика,така било пишано на третата вечер од наречниците........
Еве тава тазе печена риба,иако знам дека си мераклија за риба во тегла и риба в рака.
Picture 1675.jpg ..@blue ladybuk. зборови се одвишни за најубавото цвеќе во кајгана градината.
.... честита нова 2015 година и поклонот сега ..................................................................................
- Picture 1668.jpg --------------------------------------------------------------------------------------------
имам спремено честитки и за другите модератори но тие понатаму,а во исклучителни ситуации и за некој членови ако е дозволено за нив тука или треба во посебна тема.

Последно уредено:
Picture 1721.jpg @џон траволта ... честита Нова 2015 година во која ти пожелувам работно време НОН - СТОП 24/7
како сосем заслужен поклон од администрацијата на Кајгана ја добиваш оваа Медаља заслуга за Форумот и членството.
Иако беше неколку пати во самица и темни зандани во 2014 година,сето тоа машки го издржавте и повторно сте тука со нас.(сосем заслужено овој член е рамо до рамо до модераторите)

Сега знаеме кој бил вмешан во аферата за изработка на лажни пасоши.
Како потсетник

Интересно, и јас баш ја загледав сликава и се прашував абе Анчо, на колку години беше во војска на 30? :unsure:

Анчо, не знаев дека во ЈНА ви дозволувале да носите обетки, како што си на сликава.
Интересно, и јас баш ја загледав сликава и се прашував абе Анчо, на колку години беше во војска на 30? :unsure:
Што е со ова младинава денес,незнам... да не се разликува пашапорт од буквица...
и тоа не било каков пашапорт, туку лично од времето на маршалот и со грбот од Јајце,29.11.43.г...е со тоа(затвореното) книжуле јас светот го шетав,без визи, а отворениот-читај потпис под сликата за сопственоста.

Значи ова ти е пасошот од СФРЈ кога си бил сеуште девојче?
девојче , машко сеедно секогаш со повеќе акал во главата него други тука што пробуваат да бидат паметни на пример : ти .

Паметен во ЧДА е оксиморон, само сакам да знам чиј е пасошот. Да не е можеби твој?
охх се навреди окси-моронот, оди и биди паметен во други теми зашто оваа е вон твоите интелектуални способности.
Толку завист што тоа некој напишал, моментот кога ти станува примарна задача во живот за на секој можен начин да се п.о.с.е.р.е.
p.s. Браво одличен петка, дај рачето.

Пак не ми кажа кој е сликан на пасошот. За тоа сум дојден, не за петка на рачето.
ако толку те интересира гарант е бившата на анчо а за тоа подетално прашај по домите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom