Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakam da pocnam da igram na pokerstars no se plasam za vadenjeto pari kako ide toa zosto sekoj mi kazuva razlicno. Jas imam samo NLB transakciska i visa dali kje mozam na toj nacin da gi vadam parite ili e neophodno da imam stranska karticka . Pojma nemam kako ide toa za stranski karticki i stvarno mi e problem.
Fala odnapred drugari mnogu kje mi pomognete so vas sovet
pozz
Ништо од тоа нит даноци нит девизна ти се конвертираат самите пари од денари во долари и обратно.A kako ide procedurata za plakjanje danok i dali treba da imam devizna transakciona? Pozz i fala ti
A kako ide procedurata za plakjanje danok i dali treba da imam devizna transakciona? Pozz i fala ti
Drugari ja mislam da igram na seriozni sumi znaci i iljadnici evra i bas sum siguren deka drzavata nema da ti go prosti toa. Eve na primer osvojam 20k evra a vo zakonot na rm imam procitano deka e zabraneto onlajn kockanje sto pravime? Duri i da platam danok oni imaat uvid deka e od kockanje
Mislam deka vo dvete ima kako lader kade kolku povekje rake pravis tolku povekje rakeback % zimas do maksimum 30% denes na golemite sajtovi nikade nema odma 30% rakeback. Prvo treba da igras eden period da sobiras poeni i od koga ke fatis dobar statua togas cashout na poeniteNa dolgi stazi Rakeback e mnogu bitna rabota. . Na bet365 e dosta slab 10%, za mesec Mart imav samo 60€ rakeback na bet365... Partypoker izgleda pointeresno so 30-35% rakeback...