Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Saka nekoj Headsup SNG da se probame ? Online, vo realni pari sekako. Vlog po dogovor

Veke eden cel mesec igram konstantno HeadsUp 20€. Vo prosek 20 do 30 pati dnevno. Koga pocnav na smetka imav 500€, momentalno 800. Zadovolitelno

Sakam da pocnam da igram na pokerstars no se plasam za vadenjeto pari kako ide toa zosto sekoj mi kazuva razlicno. Jas imam samo NLB transakciska i visa dali kje mozam na toj nacin da gi vadam parite ili e neophodno da imam stranska karticka . Pojma nemam kako ide toa za stranski karticki i stvarno mi e problem.
Fala odnapred drugari mnogu kje mi pomognete so vas sovet
pozz

Sakam da pocnam da igram na pokerstars no se plasam za vadenjeto pari kako ide toa zosto sekoj mi kazuva razlicno. Jas imam samo NLB transakciska i visa dali kje mozam na toj nacin da gi vadam parite ili e neophodno da imam stranska karticka . Pojma nemam kako ide toa za stranski karticki i stvarno mi e problem.
Fala odnapred drugari mnogu kje mi pomognete so vas sovet
pozz

Какви црни странски картички. Со картичката од НЛБ можеш да депонираш, на неа можеш да повлекуваш без проблем.

A kako ide procedurata za plakjanje danok i dali treba da imam devizna transakciona? Pozz i fala ti

A kako ide procedurata za plakjanje danok i dali treba da imam devizna transakciona? Pozz i fala ti
Ништо од тоа нит даноци нит девизна ти се конвертираат самите пари од денари во долари и обратно.

Освои ти нешто на покерстарс, потоа ќе му ја мислиш за данокот. Јас ја користам методата наречена не давам ниту ебан денар на државата.

Drugari ja mislam da igram na seriozni sumi znaci i iljadnici evra i bas sum siguren deka drzavata nema da ti go prosti toa. Eve na primer osvojam 20k evra a vo zakonot na rm imam procitano deka e zabraneto onlajn kockanje sto pravime? Duri i da platam danok oni imaat uvid deka e od kockanje

Drugari ja mislam da igram na seriozni sumi znaci i iljadnici evra i bas sum siguren deka drzavata nema da ti go prosti toa. Eve na primer osvojam 20k evra a vo zakonot na rm imam procitano deka e zabraneto onlajn kockanje sto pravime? Duri i da platam danok oni imaat uvid deka e od kockanje

Па штом имаш така прочитано во законот, не се коцкај. Инаку, бидејќи го имаш прочитано законот, можеш да го наведеш членот каде што пишува дека он лајн ПОКЕРОТ е забранет?

Se toa spagja vo online gambling sto e zabranet vo mk no ima mnogu lugje sto go izigruvaat zakonot pa me interesira nekoj iskusen da mi pomogne kako go pravi toa... Ja sakam da sum cist zosto na ujp ako im tekne moze da te gonat i posle 10 godini pa da go jadesh na veliko[DOUBLEPOST=1522781821][/DOUBLEPOST]Eve na primer tie sto plakjate danok sto pisuvate vo cel na doznaka?

Zdravo na site,

Ponekogas ja citam temava no ne gledam nikoj da go spomna ggpoker dosega.
GGpoker momentalno gi ima najdobrite freeroli koi se na sekoi 2 casa, plus 100$ freerolli sekoa nedela,nekogas i povekepati nedelno i plus nekoi posebni freeroli kako deneska sto imase 20k freeroll (bese za tie sto imale iskreirano account pred da pravat maintenance na serverot inaku ke vi kazev porano za pokerov), pri sto malku luge se prijavuvaat na turnirite za razlika od drugite poker sajtovi.
20k freeroll.jpg
Za tie sto sakaat da se registiraat povelete link https://banners.affiliateportal.site/redirect.aspx?pid=4918&bid=1679 ili pak ako vi e somnitelno da go klikate linkot simnete ggpoker i koga ke kreirate account napisete MKD na tracking code bidejki se obiduvam da soberam poveke luge da se registiraat preku mene pri sho ako dojdam do solidna brojka bi dobil mesecen freeroll za tie sto se registrirani preku mene.
Offline_tracking_code_step_1.png
Tie sho ke se registiraat preku linkov ili so tracking code MKD neka mi pisaat PM da mu dadam link za discord kade sto ke ve izvestuvam za toa koga ima dobri besplatni turniri i ke vi pisuvam passwordi za niv.
Osven freeroli ovoj poker gi ima najslabite igraci momentalno poradi toa sto poveketo od igracite se od azija,isto taka ima i najmalku rake na turniri i najmnogu rakeback za tie sho planirate da igrate so real money.
Ako nekoj ima nekoe prasanje vo vrska so pokerov slobodno neka prasa ke mu odgovoram ;);)

Pozdrav

Iskreno jas ne igram tolku topek momentalno kako porano bidejki se fokusirav na nesto drugo so pogolem potencijal, no dokolku se vratam da igram sekoj den bi pocnal na
https://coinpoker.com/ zasto imaa 0 rake, koristat blockchain i e decentralizirana poker strana kade sto nikoj nema pristap do tvoite pari i mozes da gi poveleces koga sakas bez nikakvi uslovi itn kako sto pravat denesnive bookmakeri, rizik e sto moze da se desat fluktacii na tokenot od +-10% vo eden den. :)

Na dolgi stazi Rakeback e mnogu bitna rabota. . Na bet365 e dosta slab 10%, za mesec Mart imav samo 60€ rakeback na bet365... Partypoker izgleda pointeresno so 30-35% rakeback...

Na dolgi stazi Rakeback e mnogu bitna rabota. . Na bet365 e dosta slab 10%, za mesec Mart imav samo 60€ rakeback na bet365... Partypoker izgleda pointeresno so 30-35% rakeback...
Mislam deka vo dvete ima kako lader kade kolku povekje rake pravis tolku povekje rakeback % zimas do maksimum 30% denes na golemite sajtovi nikade nema odma 30% rakeback. Prvo treba da igras eden period da sobiras poeni i od koga ke fatis dobar statua togas cashout na poenite

Zamisli da igras na sajt so 100% rackeback kako coinpoker

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom