те прелажал другарти 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прашање, на btwin играм и на турнирот има награди и вака пишува:
$10 cash, $10 ticket ($20)..
Што значат тие 10 долари тикет..
почетник си ?
Значи тој ја има следнава боја - 3 7 8 10 Q
А ти имаш - 2 3 7 J Q што значи ти имач појака втора карта после дамата,Кога на масата има повисока карта од двајцата во тој случај се бара втората највисока карта
те прелажал другарти![]()
Покер на флипери никако...никогаш нема да бидеш кар,додека холдем покер е многу поразлично
За обожавателите на Гас Хенсен,средечен поздрав со клипчето:helou:
Последно му зедов 30 евра на карбонот![]()
Прегледај го приврзокот 32298 - Чисто информативно.
Сите што имале акаунт на ФУл Тилт нека си проверат да не имаат маил од Покер Стратџи за нов бонус од 50 $ или 500 $ при депозит од 5 $.
Само преку НЛБ тутунска можеш,преку другиве сите имаат забрана,сварно не ми е јасно зашто е тоа така.
Коа прашав во охридска банка ми рекоа дека овој закон важи за цела Макдеонија,а коа прашав во НЛБ тутунска ми рекоа дека прв пат слусаат за ваков закон и дека нивните картички немаат проблеми за вакви сајтови![]()
Одлична промоција на CoolHandPoker,после регистрацијата одете во Promotion и одете на првото CLAIM offer 1 , внесете точен телефонски број и ке ви стигне после 1 мин еден код кој треба да го внесете таму и ви стигаат парите на сметката
http://www.facebook.com/pages/COOL-...t-Required/219080181470048?sk=app_14167664298
Како бе не ти стигна пинот? внесе точен телфонски број? на мене ми стигна за рок од 1 мин незнам во што е проблемот.........Срање невидено. Се регистрирав, пополнив податоци, оставив телефонски број се вклучувам и нема бонус 5евра. Зборам со оператор ми изнакажа 300 глупости, кога си се регистрирал требало ова, требало она, требало да добиеш пин бројче на телефонот и да го пишеш, бла, бла. Му викам и сега што праиме, и ми вели дека сега не можам да ги добијам 2те евра гратис, туку само можам 3 да добијам 3 влезници за покер турнир што се игра секоја среда. Фала, чао, пријатно, Revo uninstaller, Uninstall Cool hand poker...
pisi mi mail na get50usd@gmail da se dogovorime na skype ili msn ti ke mi prakas prasanjata, ja ke ti gi kazuvam odgovorite. se se zavrsuva za 10 minuti max.Go skina Gas vamu mu zema 300K bravo)
--- надополнето: Jul 15, 2011 5:15 AM ---
sea go instalirav pa ke vidime inace imas li podignato pari na kartica od carbonov ?
--- надополнето: Jul 15, 2011 5:43 AM ---
Dajte nekoj sajt kade sto davaat bankroll bez deposit ama vistinski da e ne nekoj zaeban poz
--- надополнето: Jul 15, 2011 5:45 AM ---
daj ako gi imas toa odgovorite na poker strategy oti nemozam da se snajdam![]()
isto i tiKe moze odgovorite za Poker Strategy ?
Ти земаш, нема делење. Барај си ги назад чипојте/парите.![]()
ај малку да се чуеме ако може
1 . сите на рапорт , на кој сајтови играте фрироли летово ? по можност да напишете и саат у колку почнува секој ден турнирот. од јас она што го знам:
- 24hpoker се убедливо број еден. фрирол во 19 часот од 500 евра и во 19,15 од 1500 евра награден фонд. имаат и во 14 часот солиден турнир од 100 евра.башка и ги прашав за вадење како е , и ми вратија дека само требало да стаам депозит од 10 евра, па може да ги вадиш сите пари од фрирол направени дотогаш.
- Избришани од моја страна :
bet365 и williamhill . 0 од сајтови за покер . фрирол нема за лек
bwin - од овие добив на мејл дека имале фрироли за летово , инсталирам , шо да видам , пола фрирол нема , се е со пари учество и со тикети ( кои ги добиваш од кога че стаиш депозит)
- фуллтилт отиде јабана
- pokerparty не ги знам како стојат со фрироли . може некој да напише ако знае .
-888покер - овие се најверојатно ку* се тресе у ладна вода - 5 дена ме ебаваат за 8 долари гаг шо ги даваат , де пратени ти се , де стави 10 долари за 10 гратис да ти дадеме , поима немаат и они шо прават.
ве чекам , одговори сакам .
поздрав
Party poker... ili B-win ima mnogu rookies moez da napravis mnogu pari ako si dobar igrac
Ti imas pojaka boja do dama ama on mislel deka oti ima 2 karti so se vo list deka taka e pojak ama ne e
--- надополнето: Jul 15, 2011 6:15 PM ---
Вака имаш повеќе фрироли на club4aces.com тука има многу но најевтин фрирол е 10 евра а најскап е 500 евра ги има 10 фрирола на ден и повеќе, исто имаш и на pokerheaven.com тука имаш фрироли за 2500 евра ама треба да си нов играч за да можеш да играш ја се пријавив има еден за утре со дава 1000 евра
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:32 PM ---
mora na poker party da napravis deposit ako sakas da igras na real money i plus nemozes ni freeroll da igras bez deposit :/
НЕ е точно лошо си информиранидеш на Pokernews.com и зимаш 25 долари за на Party Poker Во рок 4-5 часа и после тоа имаш Real money account со кој што можеш да играш freeroll.
Доколку некој не бил на Pokernews.com еве ви шанса идете и земете си 25$ нема фори со реферали тука или нешто слично,ова ве частам јас.Ама затоа кој ке успее да направи некоја добра пара би било фер да ми пребаците едно 10-20$ на мојот moneybookers account ахахахахха се шалам.
Ај лапајте пари
Идам ја за охрид да работам до септември така да нема да бидам тука. Но кога ке се вратам ке ви казам уште многу други вакви сајтови каде што даваат free bankrolls,ајде останете ми со здравје
А за тие што веке имаат направено акаунт на Парти покер,ке го направите следново.
Бришеш парти покер клиентот,бришеш све од кукис,идеш download party poker преку pokernews,праиш account ги зимаш парите,им пракаш порака на party poker дека ова ти е 2-3-4 account и дека сакаш да ги избришеш предходните accounti и ке прашаш дали во иднина ке има проблеми со ставање или вадење на парите.
И тоа е тоа,поздрав народе