Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum igral seuste na Everest poker,vsusnost ja mrazam celata I-poker network William hill.... Jezda se najsigurni i site tie raboti,ama imaat stvarno losh software koj sto me stava vo tilt sekojpat,nemozam da igram na poveke od 3-4 masi vo isto vreme i toa predstavuva vistinski problem za mene.Ne sum naucen da sedam na edna masa i da cekam celo vreme dobri karti,zatoa si otvaram 9-10 masi i na sekoja vtora raka imam Monster hand na nekoja masa :).

Стига Капиталот на Еверест, го добив пред една недела но сум тотално разочаран од собата!!!! Какви бед битови ми направија уште не верувам. Одам алл ин со КК тој плаќа со 10 9, флопот 10 10 10. Одам алл ин со АК тој со 99, флопот А 9 9. Глупи безвезе раци плаќаат сите и прават јаки карти уште на флоп. Баш читам и на форумот на покерстратеџи се жалат од многу бед битови на Еверест.

лош ден јебига,утре боље :) Ама биди сигурен дека стом играш со таква стратегија,кога тогаш ке ти се исплати.
Мозеби сега ке се спустиш малце,ама за едно месец дена сигорно ке има резултати,верувај ми.

лош ден јебига,утре боље :) Ама биди сигурен дека стом играш со таква стратегија,кога тогаш ке ти се исплати.
Мозеби сега ке се спустиш малце,ама за едно месец дена сигорно ке има резултати,верувај ми.

Не е лош ден лоша недела. Буквално се што одиграв секој имаше подобра рака од мене. А напоредно играм на Бвин и на 24хпокер и таму ми оди феномеално добро. А на Еверест неверојатно лошо.

Ако сакаш да се опуштиш малку со добар покер, одиш у Фламигно Гевгелија секоја вечер има лајф на маса седнуваат по 8-9 души, влез 50 евра, ако те служи рака можеш да направиш пари ак не пиеш 7-8 јацк даниелс да ти се исплатат 50 те евра и бегаш :). Има Грци многу блефират и ако ги простудираш можеш добра пара да им фатиш. Јас првиот пат си ојдов со 130 евра ќар ама вториот се полакомив и изгубив 150 ама се исплатеше кејфот не друго....

Ако сакаш да се опуштиш малку со добар покер, одиш у Фламигно Гевгелија секоја вечер има лајф на маса седнуваат по 8-9 души, влез 50 евра, ако те служи рака можеш да направиш пари ак не пиеш 7-8 јацк даниелс да ти се исплатат 50 те евра и бегаш :). Има Грци многу блефират и ако ги простудираш можеш добра пара да им фатиш. Јас првиот пат си ојдов со 130 евра ќар ама вториот се полакомив и изгубив 150 ама се исплатеше кејфот не друго....
Абе пички невидени се маме да им јебам на јгрците , треба само малку да ги предизвикувап и има многу што ке наседнат ,и ги корниш од коред

иначе убаво е ак имаш парички чисто рекреативно да се оди не за Комар.

како е можно ова бе имам Q и K и на маса да ми извај 5 Q Q K 5 му одам алл ин и ми вади покер 5
ми идеше пиштоло да си го тргнам

Абе се е наместено да ти земат парите :)

ауфф...и јас имав некои такви губења ама ваква сум немал до сега стварно е БОЛНО :D
се надевам дека не си изгубил многу :)

ауфф...и јас имав некои такви губења ама ваква сум немал до сега стварно е БОЛНО :D
се надевам дека не си изгубил многу :)

не изгубив многу само сите 65$...
уште не ми се верува туку шо можи да се напрај сега за пак да се зема уште 50дол?
од друга ип адреса нешо?

Не можеш повторно да го земеш капиталот од 50$ од иста IP адреса или од иста куќа, дом. Можеш да земеш податоци од братучеди, другари, пријатели и да направиш од друго место па да ти ги дадат. Кога ке повлекуваш само ке треба да ги дадеш нивните податоци.

Не може коцкар да биде професионалец и да оде во казина ако ги жале парите ,едноставно или е аматер или не е за таа работа .

Не можеш повторно да го земеш капиталот од 50$ од иста IP адреса или од иста куќа, дом. Можеш да земеш податоци од братучеди, другари, пријатели и да направиш од друго место па да ти ги дадат. Кога ке повлекуваш само ке треба да ги дадеш нивните податоци.

Мозеш да го земеш од иста IP адреса и од ист компјутер.Се што треба да направиш е да им пратиш порака во која ке ги известиш дека имаш брат,сестра,татко... кој што сака да си направи account ама дека имате само еден компјутер.
Ке ти биде дозволено ама најверојатно ке треба испратиш слика од лична карта и ке ти се јават телефонски.
Другар ми проба така и му дозволија и утре дента му се јавија,ама го фатија на фора :) го прашаа на следниот роденден колку години ке имаш (имаше пратено податоци од татко му) и се изпобуни целиот,почна да казува 42,43 "а вие ме прашувате за сега или за следниот,бла бла" и тој од таму му вика абе убаво го слушна прашањето,а и башка не ми звучиш као да имаш 42 години,така да... ништо.

А јас успеав да им земам 2 пати со податоци од брат ми и ми се јавија и се беше ок. Така да пробај те си,ништо не губите

Мозеш да го земеш од иста IP адреса и од ист компјутер.Се што треба да направиш е да им пратиш порака во која ке ги известиш дека имаш брат,сестра,татко... кој што сака да си направи account ама дека имате само еден компјутер.
Ке ти биде дозволено ама најверојатно ке треба испратиш слика од лична карта и ке ти се јават телефонски.
Другар ми проба така и му дозволија и утре дента му се јавија,ама го фатија на фора :) го прашаа на следниот роденден колку години ке имаш (имаше пратено податоци од татко му) и се изпобуни целиот,почна да казува 42,43 "а вие ме прашувате за сега или за следниот,бла бла" и тој од таму му вика абе убаво го слушна прашањето,а и башка не ми звучиш као да имаш 42 години,така да... ништо.

А јас успеав да им земам 2 пати со податоци од брат ми и ми се јавија и се беше ок. Така да пробај те си,ништо не губите

Да живееш брат
Ќе се проба ова

Poker freeroll password
passpokerprivate
--- надополнето: Jul 3, 2011 4:21 PM ---
После затварањето на Фуллтил, од сите страни летаат добри понуди, без депозит пари, добри фрирол турнири и уште што уште не. Вреди да се проба нешто.

Само да потсетам дека ако некој има проблеми со решавање на квизот на покерстратеџи може слободно да пиша ќе го решиме заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom