Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пишете, кога ќе има следен фрирол, да си ја пробам среќата.
Сега имаше во 1:40 ... а јас видов во 1:41 за 1 мин го футнав.
бтв глупав е многу овај покеров wwin ем немаат термин за турнирите ем не знаат да направат асолни .. место 10 по 25 е или 5 по 50 направи 1 со 250 е ..ако земиш да земиш .

Сега имаше во 1:40 ... а јас видов во 1:41 за 1 мин го футнав.
бтв глупав е многу овај покеров wwin ем немаат термин за турнирите ем не знаат да направат асолни .. место 10 по 25 е или 5 по 50 направи 1 со 250 е ..ако земиш да земиш .

Ти кај се карташ?

Ти кај се карташ?
Немам играно одамна фрироли .. на бвин играм некогаш има 2 фрироли еден е во 17:00 (пријавите почнуваат од 15:30)еден е во 22:30 (пријави од 21:00) . Овде повеќето играат на wwin покерот али како што кажав не знаат да направат асолни турнири таму малоумни се .. и немаат одреден термин кога ќе им текне тогаш даваат.

Имате денес во 20:15 25е награден фонд 90 места и во 22:15 50е 180 места на wwin .

oujeeee.jpg
Добро ми дојде ова прво место :D Го играше овде некој овој турнир? (Gambler Freeroll)

Случајно го отворив мејл и гледам од Покерстатеџи ми имаат дадено 10 евра бонус на Титанбет проверете може да има и кај вас доколку имате преку стратеџи играно

Случајно го отворив мејл и гледам од Покерстатеџи ми имаат дадено 10 евра бонус на Титанбет проверете може да има и кај вас доколку имате преку стратеџи играно

Мене ми даваа на ВилХил 10 евра ама не го искористив.

Некој да не има да ми прати неколку центи на wwin, ми требаат 2 центи колку да одиграм 2 турнири од овие ноќниве што се по 50 евра, 0,01 EUR е влез, а 0,00 EUR сум моментален баланс. :(

da prasam za freeroll na bwin mora da stavis prvo nekoj denar od karticka pa za da mozes da igras zosto nikako nemozam da se registriram na nieden turnir mi bara da vnesam prvo pari??

da prasam za freeroll na bwin mora da stavis prvo nekoj denar od karticka pa za da mozes da igras zosto nikako nemozam da se registriram na nieden turnir mi bara da vnesam prvo pari??
Не треба . имаш фрирол во 17:00 и во 22:30 мислам ама пријавите почнуваат 1час и 30 мин порано.

Ааа ова изгледа мора еднаш да имаш ставено пари .нов турнир е овој не го имам до сега сретнато .

eve sto mi kazuva na sekoe registriranje na freeroll

http://prntscr.com/mut44

na fulltilt si e se ok moze da se igra ima turniri na sekoj 30 min 1 saat

Не. Кога правиш акаунт можеш да бираш помеѓу real money account она за коцкање, и fun game онаа каде имаш само 1000 чипови и играш за забава исто како на фб. Треба да одбереш првото. Барем така беше јас кога се регистрирав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom