Ф
Фил Ајви
Гостин
51во, се уморив психички од претходниот турнир затоа толку слабо : PФил Ајви, шо напрај ти?
утре има три од 10:45, 15:45 и 20:45, само овој првиот тешко да го закачам : D
51во, се уморив психички од претходниот турнир затоа толку слабо : PФил Ајви, шо напрај ти?
Си легнав пред да ја видам поракава, ќе ти пратев. Сега има нешто слично со 0,12?Ахх со пари бил има некој да прати 0.12 ? да се пријавам на тој сабајле ?
Ај прати за овој во 15:45 што е ако имашСи легнав пред да ја видам поракава, ќе ти пратев. Сега има нешто слично со 0,12?
Имам уште 0,50. Ајде нека напише кој сака да му пратам па ќе се раскусуриме после ако земите нештоАј прати за овој во 15:45 што е ако имаш
А ти си А200 Поради X причини не можев да играм, сум бил на sitting out цело време и сум завршил 21. , а првите 20 земаат. 20тиот земал 50 центи. СТРАШНО.
Само спушташ покер и играш .. т.е треба акаунт да направишОвие фрирол турнири што ги играте, требаат картици, буџети, влогови итн.? Некој да ми објасни во две-три реченици како иде пријавување такви ствари?
Никаков влог од почеток не треба за да учествувам? Внесување на картици нешто такво не бара?Само спушташ покер и играш .. т.е треба акаунт да направиш
Ништо ..Никаков влог од почеток не треба за да учествувам? Внесување на картици нешто такво не бара?