- Член од
- 20 јули 2012
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 364
Прееска играв покер на PokerStars...и земав 40долари ! 

Море вчера им пишав,ми рекоа дека ќе имало пак пари демек,јас се на се 300 евра собрав чисти пари од кај нив без денар од џеб^Да, и оној од 500 што беше во 19:00 го прекинале. Само од фрирол турнири собрав над 40 евра таму. Сега сите ке одат за на спортска.
Треба ли депозит за да се игра? Или можеш и од 0?Браво.. 300 евра не е малку без денар да вложиш, инаку има добри фрироли на Betmost poker , во среда дента 14:00 има добар турнир 100$ награда а играчи околу 200 , и четверток во 02:00 околу 200-250 $ награда исто околу 300-400 играчи просек има, ги има секоја недела овие
![]()
Не требаТреба ли депозит за да се игра? Или можеш и од 0?
Да не си грешка за фрируловите за овој сајт???Не треба
Епа ај те молам дај ми линк, објасни ми што и како треба ако можешНе треба
A бе ја ги најдов фрирулсот ама разбрав во четврток вечер,окејИма фрироли , но само во среда дента 14:00 и вечерта 02:00, пробајте кај Freerols или Private да ги најдете, или па по име едниот се вика PokerJp a другииот Gambler freeroll ...имат пасворди затоа нема играчи сега регистрирано , но лесно се навагат ке ги ставам во среда кога ке ги има излезено![]()
Ке ти ги предложев 24hpoker ама наградниов фонд е паднат упм ама пробај таму уште имат по некој чат-патНекое сајтче добро за покер ? Посебно ме интересира за freeroll![]()
Оваа беше имаше и уш една подобра ама не постојт изгледа избришана е