Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки знае некој какви биле тие веб страници за покер кај што ти дават 5-10 евра real money, за да се регистрираш нешто копија од пасош или лична карта па ако стигнеш до 100 можеш да си ги извадиш на картица? Слушнал некој вакво нешто ?
Има многу, побарај на интернет ке најдеш..

Не сум коцкар, ниту некогаш ќе бидам, хаха далеку од тоа, ама мината година го терав татко ми да играме на пари од монопол :) Оваа година не сум ги чепнала картите за да играм пример хант, а не па покер. Оваа година имам друго хоби :)

poker770.com даваат 7.7 евра депозит бесплатно ако се регистрираш на нивната страна

Па би требало да имаш. Така викаат на банерот а и на покерника кажуваат дека имало.

Не знам што е работата

50 $ целосно бесплатно
Помагам за решавањето на тестот
За регистрација види потписа

јас играм покер многу и мислам дека тука нема никаква среќа туку многу знаење

Имате преку Pokerstrategy, регистрација и 50$ промо односно гратис, али најпрво треба да се напраат 1000 поени за да се вадат... а иначе ако си стаиш кога сакаш,колку сакаш вадиш.
Од плеј чипови напраив последнава недела само 15-20 долара, и плус уште некои си 100тина од турнири и кеш... на секој направени 1к$ ги вадам, до недела очекувам да заокружам, ако не се случи нешто непревидливо па да тркнам до Гранд :tv:

--- надополнето ---

здравје па за нова година да ги опашам и у Фламинго.. ако влезам у топ-5 у Гранд или друг мејџор турнир.

најдобри покер играчи се оние кои не ги играат картите туку другите играчи

Играв порано една игра покер.Бесплатен влез имаше знам.Зависи имаше турнири каде што први толку и толку(на пример делат 100 евра).Претежно играта имаше Финци а и Македонци имаше.Интерезно беше кога ќе се ставеа двајца Македонци на маса и играат со интернационалци.Секад имаше сојузи.Плус имаше добри Македонцки играчи кои стандард секад беа меѓу најдобрите.Е сеа на странава не ми текнува.

П.С Мислам беше club4aces.

Doyle Brunson's Super System 1
Doyle Brunson's Super System 2
Ace on the River
The Theory of Poker
Play Poker Like the Pros
Poker: The Real Deal
Internet Texas Hold'em: Winning Strategies for Full-Ring and Short-Handed Games

Доста ти се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom