Покер

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Дечки знае некој какви биле тие веб страници за покер кај што ти дават 5-10 евра real money, за да се регистрираш нешто копија од пасош или лична карта па ако стигнеш до 100 можеш да си ги извадиш на картица? Слушнал некој вакво нешто ?
Има многу, побарај на интернет ке најдеш..

M

MacedoniaGirl

Гостин
Не сум коцкар, ниту некогаш ќе бидам, хаха далеку од тоа, ама мината година го терав татко ми да играме на пари од монопол :) Оваа година не сум ги чепнала картите за да играм пример хант, а не па покер. Оваа година имам друго хоби :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
poker770.com даваат 7.7 евра депозит бесплатно ако се регистрираш на нивната страна

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Па би требало да имаш. Така викаат на банерот а и на покерника кажуваат дека имало.

Не знам што е работата

pit

Член од
26 август 2010
Мислења
35
Поени од реакции
2
50 $ целосно бесплатно
Помагам за решавањето на тестот
За регистрација види потписа

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
јас играм покер многу и мислам дека тука нема никаква среќа туку многу знаење

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Имате преку Pokerstrategy, регистрација и 50$ промо односно гратис, али најпрво треба да се напраат 1000 поени за да се вадат... а иначе ако си стаиш кога сакаш,колку сакаш вадиш.
Од плеј чипови напраив последнава недела само 15-20 долара, и плус уште некои си 100тина од турнири и кеш... на секој направени 1к$ ги вадам, до недела очекувам да заокружам, ако не се случи нешто непревидливо па да тркнам до Гранд :tv:

--- надополнето ---

здравје па за нова година да ги опашам и у Фламинго.. ако влезам у топ-5 у Гранд или друг мејџор турнир.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
најдобри покер играчи се оние кои не ги играат картите туку другите играчи

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Играв порано една игра покер.Бесплатен влез имаше знам.Зависи имаше турнири каде што први толку и толку(на пример делат 100 евра).Претежно играта имаше Финци а и Македонци имаше.Интерезно беше кога ќе се ставеа двајца Македонци на маса и играат со интернационалци.Секад имаше сојузи.Плус имаше добри Македонцки играчи кои стандард секад беа меѓу најдобрите.Е сеа на странава не ми текнува.

П.С Мислам беше club4aces.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Doyle Brunson's Super System 1
Doyle Brunson's Super System 2
Ace on the River
The Theory of Poker
Play Poker Like the Pros