Па имало кркавела..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која е целта на овие настани? До сега се што гледавме е нецивилизираност и борба за пакетче храна како во некој кризен центар во Сирија, Либија, Авганистан,...
Онда нека не го прават и нека не трошат пари додека не се цивилизираме?По мене настан како настан е ок...чисто ради дружење малце забава..тоа што народот е заостанат и нецивилизиран е друго..да беше ова негде у Германија или на некој мост на Сена друг шмек ќе имаше.
По мене настан како настан е ок...чисто ради дружење малце забава..тоа што народот е заостанат и нецивилизиран е друго..да беше ова негде у Германија или на некој мост на Сена друг шмек ќе имаше.
По мене настан како настан е ок...чисто ради дружење малце забава..тоа што народот е заостанат и нецивилизиран е друго..да беше ова негде у Германија или на некој мост на Сена друг шмек ќе имаше.
а ти беше да доручкуваш ?![]()
Онда нека не го прават и нека не трошат пари додека не се цивилизираме?
Изразот на глад и сиромаштија.Што е нецивилизирано тука?
Како што прочитав кркавелава е донација од разни фирми,не од буџет..може нешто и од буџет има врска немам..ја не би правел кога би се прашувал..али ако размислам малце повеќе целава држава е една голема нецивилизација на секој корак..ова само мал декор е.
Изразот на глад и сиромаштија.
--- надополнето: 22 септември 2013 во 16:55 ---
Функционираме на страв и рекет, донација за појадок на мост никој нормален не ти дава.
Како што би рекол Бубо, денеска владее стравот:
http://24vesti.mk/bubo-karov-deneska-vladee-stravot
Не бе,кој ќе се тепа со пензионери
Како што прочитав кркавелава е донација од разни фирми,не од буџет..може нешто и од буџет има врска немам..ја не би правел кога би се прашувал..али ако размислам малце повеќе целава држава е една голема нецивилизација на секој корак..ова само мал декор е.