- Член од
- 21 ноември 2005
- Мислења
- 5.228
- Поени од реакции
- 954
Keн лиии, тулибудибу даучу...
abe da sgreshish text od pesna e edna stvar ali bugarkava rasturi be eeeeeejКен Ли ме инспирираше да ја отворам темава...
Ви се случувало ли (лииииииииииии) погрешно да разберете некоја песна?
На пример: Тако Млада да биде Два Комада (али ај турбофолк е, ми се простува), а динајал (последниот стих на Смелс Лајк Тин Спирит) да биде Ладим јаја, Добре девојке иду у Рајбаш (рај баш) све.. (мислев дека Рајбаш е некој кафич..)... и слично..
М?
Има и текст???????????? :pos2:Првиот пат кога се соочив со Death металот, само ждригање и повраќање слушав После сфатив дека имало и текст, па и за брзо време сфатив дека ми е еден од најомилените правци во музиката
Има и текст???????????? :pos2:
Pametno od negova strana. Ama ne bash profesionalno. Ne gi naucil tekstovite??Хехе во контекст со офтопиков, сепак има колку толку врска со темава.
На времето во Кочани панкерите организираа свирка на неколку бендови од Источна Македонија и Сињак и Нихилист од Скопје.
И пејачот на Нихилист (мислам дека тој беше) почна да вика каде ми се текстовите, каде ми се текстовите... Почна да бара по ранци и слично и никако не ми успеваше да ги најде.
На крај си вика, ае ќе се дерам како ќе ми дојде, и онака тешко дека нешто ќе се разбере
Коприна = свилаprocita na 1va strana deka za makedonsko devejce bilo kako koprina ,a ne kako kopriva ?!?!!? prv pat go slusam ovoa:uvo:
i natali sekogash ne iznenaduva so nejzinata zelba za pomosh na nedovolno imformiranite :pos2: :pos2:Коприна = свила
Свила = нешто убаво
Коприва = жарливо злобно растение во кое што не удира гром
Коприва =/ нешто убаво
Кога Македонското девојче би имало коса како коприва, сигурно не би било опејувано у песнава