ПОГЛЕДНЕТЕ КАКОВ ЛИДЕР ЈА ВОДИ СДСМ!

И!
Ова беше типичен струмички говор..ти кога зборуваш да не тече колонска вода..
Не си ми јасен..на кој дијалект треба да зборува на струшки?
Плус ова веќе беше постирано...

И!
Ова беше типичен струмички говор..ти кога зборуваш да не тече колонска вода..
Не си ми јасен..на кој дијалект треба да зборува на струшки?
Плус ова веќе беше постирано...

Слуши сега шо ке ти кажам.Он дома може да си говоре и на Банички ама пред јавноста не смее така да говоре.Та нели е лидер на Сдсм и конкуренција на Груевски.:helou:

Слуши сега шо ке ти кажам.Он дома може да си говоре и на Банички ама пред јавноста не смее така да говоре.Та нели е лидер на Сдсм и конкуренција на Груевски.:helou:
Јас како што видов обраќањето беше на литературен македонски...откако згреши им се обрати на камерманите и новинарите кои се локалните медиуми ..па им се обрати на струмички..оти бре во се барате влакно..аман..

бре бре ..... ај сега ке се фатеме оти гвујо неможе да ка Р И ????
темата ти е ПРОМАШАЈ:toe:

бре бре ..... ај сега ке се фатеме оти гвујо неможе да ка Р И ????
темата ти е ПРОМАШАЈ:toe:

:pos2::pos2:.Јас со душа чекам да дојде Јули за пак да штрајкувате да го аболицират на Заев,ама нема да има кој да го аболицира.100% сум сигурен оти ќе има кривични пријави за Заев,вчера тоа го чујах од функционер на Вмро не е важни кој:toe:.

У Септември нови избори ама без Заев.Он викаше у кампањата оти нема да ни се оствари сонот ама сепак ке биде,шо не е бидело та и тоа да не биде.
А ние си имаме веќе и кандидат за Септември и тоа ного јак и искусен човек.

А бе да кажеше нешто на скопски (руката, пеер, топ) тогаш никој немаше да се буни ...

Абе типче... тва е изјава за локална Струмичка Тв Вис.
На почетоко почнува убаво литературно да говоре нели гледаш,ама го насмеват и почнува на струмички сигурно нема да оде тва у етер.

Иако мислам дека дечково ЗЗ нема врска од политика сепак на оваа изјава тој ништо лошо не кажа. Си збореше на дијалект кога се прекина снимањето и не гледам никаков проблем околу тоа.

Мислам дека темава не ти е на место.

Иако мислам дека дечково ЗЗ нема врска од политика сепак на оваа изјава тој ништо лошо не кажа. Си збореше на дијалект кога се прекина снимањето и не гледам никаков проблем околу тоа.

Мислам дека темава не ти е на место.

Ако се прекина снимањето тоа немаше да излезе у јавноста,значи сепак се е снимало:toe:

Јордане ај не се брукај. Океј? :)

Абе типче... тва е изјава за локална Струмичка Тв Вис.
На почетоко почнува убаво литературно да говоре нели гледаш,ама го насмеват и почнува на струмички сигурно нема да оде тва у етер.

Гледајте си Големи сте само не сакам на сред лето пак да блокирате пато за Радовиш и за Ново Село оти ќе ве истепам тама право.Жешко ке е не можам јас как лани да ве чекам тама цел ден да се тргнете:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

НА СДСМ ЗОРАН ЗАЕЕВ-СЕЉАААКООООТ!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ка говореш на човеко му кажуваш а не на апарато:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЕМИ АК МОЖЕ ДА ТРГНАТЕ 20 000 НАРОД повелејте а ,кој гроб копа НА друг мпрво требало сам да си копа ,,,,, и дека пат струмица -радовиш,,тава е коцки не е пат .... а гледам папучаро си исполни ветувањето :pos2::pos2: да не обека човек одма исполнува ...

А господинот гуевски во што е подоба кажи ми.Како пво иде ко пингвин,второ незнае да збоува,како тето е најголем овча на свет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom