Пофалба за направеното

• Креатор на темата Креатор на темата santelli
  • Време на започнување Време на започнување
За паркот во Ѓорче Петров кој и да го направил
за малку од малку почистите улици во градов (Скопје)
за сите тие што помогнаа you tube и wikipedia да ја признаат Македонија

Пофалба за Life магазин.
Месечник по светски стандарди, со интересни теми, и одлична фотографија, фино технички средено.
Уште да можеше неколку страници плус да има би било совршено.

Пофалба за министерот(за правда мислам дека беше) кој во јануари си ја откажал пензијата!

Пофалба за власта и опозицијата за единствените ставови околу проблемот со името.

Pofalba za ministerkata Gordana Jankulovska deka ne gi depilira mustakite i gi krsi site bugarski tezi deka Goce Delcev e Bugar

Seriozno:Pofalba za pozicijata deka sepak se manifestira nekakov entuzijazam vo Makedonija za razlika od anksioznata sostojba za vremeto na nivnite prethodnici.

Pofalba do ustavniot sud sto ne dozvolija da se protne zakonot za veronauka

Pofalba do ministerot Slaveski sto ja upropasti ekonomijata na Makedonija i so toa indirektno ja zgolemi vrednosta na mojot devizen priliv.

И од мене има уставниот суд 5+ за тоа што не дозволија да се протне законот за веронаука.

Пофалба за монетарната власт во земјава на чело со Петар Гошев.Докажува дека е независен субјект кој се грижи за стабилноста во земјава и не потклекнува на политички притисоци.Секоја чест екипо.

Пофалба за монетарната власт во земјава на чело со Петар Гошев.Докажува дека е независен субјект кој се грижи за стабилноста во земјава и не потклекнува на политички притисоци.Секоја чест екипо.

и од мене...секоја чест за гошев

Пофалба за новиот градоначалник на К.Вода. Ни ги асфалтира сите дупки на улицата од стара Чешма до Економско-Борис. :wub:

хахахахахаххаха те молам ова не е за пофалба ова е за срамови.. се извинувам што ке отскокнам од темава која е наменета за пофалби ама улицава беше со кратери огромни кои се крпат на секои 3 години и се чека тотално пак да се распаднат за пак да се закрпат... аман не ли може да се направи еб.нава улица од крај до крај еднаш засекогаш и секоја зима да не се полни со дупки кога ке навлезе вода и сол после снегот во крпениците.

На темата: пофалба за паркчето на улица македонија, порано беше собиралиште за рокери панкери и депонија на шишиња од црвено вино.. сега можам да кажам дека навистина преубаво изгледа и ми е мерак дури и навечер да седнам во него кога само се шетам низ град:smir:

Голема пофалба и вооедно сум неизмерно благодарен на фактот што Бранко Црвенковски се врати на чело на опозицијата а со тоа деновите на киндергарден бојс се одбројани. Добри беа дечките но во последно време ако забележувате послабо се рекламираат а тоа беше единствен начин да слушнеме за нив.

Поздрави и честитки (со песната...) до бутелскиот градоначалник кој и покрај сиромаштијата на општината, успеа да асфалтира дел од паралелната улица со Бутелска и ја среди и отвори спортската сала Антон Димитров-одлично уредена. И пофалба за релативно солидното одржување на хигиена во истата општина, години наназад.

И да, честитки до сите погоре споменати личности, знајни и незнајни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom