Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Немам проблеми со подочнаци,или јас не примеќам.Но и да имам не ми смета,убаво ми е кога ќе видам на некого,делува посекси некако...

Немам (фала богу).Грдо стои многу, ама мислам дека не е нешто за шо нема лек.Така да како дел од лична хигиена би требало да се посвети внимание на тоа:toe:

По што ке познаеш тежок пијаница?
Ако има големи подочници и му отекле тогаш повеке од јасно е дека тој има испиено повеке алкохол од што вода има во сите океани заедно!

Немам (фала богу).Грдо стои многу, ама мислам дека не е нешто за шо нема лек.Така да како дел од лична хигиена би требало да се посвети внимание на тоа:toe:
Ха Ха! Ако се наспиеш ке имаш подочници?Нормално дека не.

Ха Ха! Ако се наспиеш ке имаш подочници?Нормално дека не.

Па ќе имаш бе.Подочници не се јавуваат само од ненаспаност и недостаток на сон.Се јавуваат и поради недостаток на витамини,проблеми со крвта, а поголем дел од тие што ги имаат им се од мали како рекомбинација и мутација на наследувањето.

Успешно ги лечам со темни наочари. :icon_cool

Убаво со четката, влезете му под око. Сето синило да го исчистите, со кружни движења... ништо да не остане! Е така, лична хигиена е, не!!! :back:

Инаку да и јас имам подочњаци, последниов период онака сум си ги надградил, милина. Од ептен нежно бебешко лице, со невин детски поглед(:)), дојдов до истоштен, испиен мелахоничен сурат со тежок подочњак. Јебига, тоа е. Живот.

Инаку да и јас имам подочњаци, последниов период онака сум си ги надградил, милина. Од ептен нежно бебешко лице, со невин детски поглед(:)), дојдов до истоштен, испиен мелахоничен сурат со тежок подочњак. Јебига, тоа е. Живот.

Добро што во вториов опис не го содржи гореболдираниот збор од првиот опис :)))

И јас имам проблемчињаа со подочниците но мене тоа ми е наследноо.. инакуу пробај со некоии кремии имаа ефектиии.. или со изладени ќесичкии чајј.. (од камилица нане или зелен чај)

Go imam ko problem samo koga sum epten malce spiena ili istostena psihofizicki od nesto ali i toa ona kratko trae.. Inace ne.. Neznam cudno mi e i po cela vecer da ne spijam neam podocnaci a malce ako prilegnam sabajleto age of vampires pred ogledalo.. Kako i da e.. Ne mi e stvar vredna za zamaranje moze zs mene ne me zamara cesto shoznam..

Спијам по 3-4 саати, ги имам секој ден :uvo:

Во последно време имам доста проблеми со тоа, бидејки имам многу обврски и многу малце спијам.Срека што лугето измислиле квалитетна козметика па успевам да прекријам тоа иначе...:tapp:

Никогаш не сум имал подочнаци:toe::toe:

Подочници немам никогаш .. А мн слабо спијам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom