Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, па да засега слабо му иде... Мислам ако работи на уништување на Унгарија, тогаш слабо му иде. Евтини енергенси, економијата не им страда, не се гушат во најбазичен криминал и силувања. Во подобра состојба се не само од соседите, туку и во рамки на врвот на ЕУ... Посебно тие западните, кои се угушија во гомна од имигранти, или гомна и имигранти... Или имигрански гомна. Нема врска де, одбере едно, одбери ги сите - точни се.Орбан е обичен лакеј, и апсолутно не е корисен. Имам пријатели Унгарци који избагаа од него и запознаен сум што прави. допрва ќе се види неговата улога во уништувањето на својата држава. Но не е тој крив, крива е европската унија што му дозоволу така да се однесува.
Мора да те потсетувам за 2 поста поназад?Не знам зошто него го спомна, тој не е ни десница ни левица.
Епа ако ти не си озбилен тогаш ни јас не мора да бидам озбилен.Зеленски можда беше кловн, но руската агресија го направи политичар. Тешко дека Украина ќе победи но ќе остане во историјата како лидер кој се спротистави на поголема сила која сака све да уништи пред себе (и која ќе успее во тоа).
Проблемот (меѓу другото и во твојата теза) е дека она воопшто не се десничари. Секој може да кажува и да се претставува како сака, велат зборовите се евтини. Но на дело се гледа кој е кој. Ете и Џорџа Мелони демек од десница, но во пракса за најважните работи ништо десничарско ни родољубиво не направи.Јас не велам дека имигрантите се ОК, и дека не е проблем. Велам само дека десницата не го решава проблемот. Дали е тоа затоа што не знаат како, или не сакаат, е за дискусија. Некој овде рече дека е рано и треба да се почека малку, ево чекам да почнат првите депортации или првити забрани за влез за блискоиот и средниот исток. Ако пропуштам, јавете ми.
Проблемот (меѓу другото и во твојата теза) е дека она воопшто не се десничари. Секој може да кажува и да се претставува како сака, велат зборовите се евтини. Но на дело се гледа кој е кој. Ете и Џорџа Мелони демек од десница, но во пракса за најважните работи ништо десничарско ни родољубиво не направи.