Подарок за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Nedelkovski
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2010
Мислења
111
Поени од реакции
23
Што се купува обично за матура за машко , или па може ли да се најде часовник докај 2500-3000 денари ?

Јас за матура добив 2 часовника. Типичен подарок беше тоа кај нас у Куманово. Не си матурант ако немаш часовник подарок за матура. Во Куманово можеш да најдеш одлични часовници од 1800 до 2200ден.

Часовник, парфем или некоја белезија сребрена.

Јас за матура добив 2 часовника. Типичен подарок беше тоа кај нас у Куманово. Не си матурант ако немаш часовник подарок за матура. Во Куманово можеш да најдеш одлични часовници од 1800 до 2200ден.

Баш така :)

Јас пред некој ден земав бронзен крст со ланче,за на врат да се носи... саат нејќев,знаев дека други ќе му донесат (и му донесоа)/

Треба да зеам за уште 2-3ца,ама појма неам што :)

Не си матурант ако немаш часовник подарок за матура.

Изглеа само јас не сум добил часовник за матура :)

Незнам мислев да му земам на пример дигитален апарат ама под 5000 нема асален..Ipod има..Незнам колку е добро од ониеи електронските рамки за слики .. ?

Цела опрема за бричење и 3 пакета кондоми. :baeh:

Цела опрема за бричење и 3 пакета кондоми. :baeh:

и 3 кила банани ?

Подари му часовник или комплет некој парфеми за бричење и таму што има и пријатно..... до кај 1 000 денара ги има такви мислам ај еве и 1 500 нека се......

Замисли сите да му подарат часовник. :pos:

На двете раце по еден. Ако има повеќе и на нозете нека носи, нека биде во чекор со времето.:pos:

Па часовникот е највообичаен подарок за матурант. Ако го познаваш многу добро матурантот ке знаеш што сака и ке му купиш нешто добро.

Изглеа само јас не сум добил часовник за матура :)

Незнам мислев да му земам на пример дигитален апарат ама под 5000 нема асален..Ipod има..Незнам колку е добро од ониеи електронските рамки за слики .. ?

Ако ти е близок другар можеш и да го прашаш што треба би сакал , сега не е изненадување ама па не е ни роденден ова - матура е . Нешто корисно можда ќе му притрепа . Да речеме мене ме прашаа - си земав машина за бричење. Ако ми земеа алка/ланче/саат немаше да го носам бидејќи имам специфичен вкус.
Прашај го ако не ти е фрка.
Ако не , дигитална рамка не е лоша идеа.

јас пред две годинки не добив саатче.....:) хах :)
ама затоа добив колекции.....ауф :) и прстење :) а накит не носам......:) се то шитнав испод цена......
најубаво е да му дадеш пари .) па сам да си купи.....
како што кажа коментатор ако го знаеш добро...треба да знаеш што би го изненадило (пријатно)......изборот е твој :)

Поклон за партнерот/партнерката за матурската вечер?? Anyone? Незнам што да земам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom