Подарок за матура

• Креатор на темата Креатор на темата Nedelkovski
  • Време на започнување Време на започнување
Поклон за партнерот/партнерката за матурската вечер?? Anyone? Незнам што да земам...

Па прашај ја што сака сака. Или сакаш да ја изненадиш?

Јас и партнерката се договоривме дента пред матурската да испаднеме заедно и да си купиме еден на друг што сакаме. Таа мене ми купи кошула каква што јас си избрав, а јас неа блуза каква што таа си избра. И цените беа тука некаде. Ако направиш вака пази партнерката да не те расшета натаки-наваки по цел цел град.

Па прашај ја што сака сака. Или сакаш да ја изненадиш?

Јас и партнерката се договоривме дента пред матурската да испаднеме заедно и да си купиме еден на друг што сакаме. Таа мене ми купи кошула каква што јас си избрав, а јас неа блуза каква што таа си избра. И цените беа тука некаде. Ако направиш вака пази партнерката да не те расшета натаки-наваки по цел цел град.

Поентата е што... имам и партнер и партнерка и касно е за бирање и испаѓање низ град, па си мислев некое соленко парфемче и за двајцата

На двете раце по еден. Ако има повеќе и на нозете нека носи, нека биде во чекор со времето.:pos:

Па часовникот е највообичаен подарок за матурант. Ако го познаваш многу добро матурантот ке знаеш што сака и ке му купиш нешто добро.

Абе то е во мода сега :)

Рамка за слика или фото албум.
Со тие пари купи еден куп вакви и после ќе имаш во шпајз за уште многу прослави.

money is always nice.

Па не би рекла баш, јас секогаш сум за поклон особено ако се работи за блиски луѓе.Знам што сакаат и ги изненадувам, јас највеќе мразам кога за било кој повод некој ќе ми даде пари на купи си што сакаш..не е тоа -тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom