Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Не купувај ништо. Ваљда таму каде што ќе оди има интернет..па ќе му праќаш секој ден по една слика од тебе..се разбира гола и така секој ден ќе се сеќава и ќе мисли на тебе :)
Haha, od ova pojako nema, zenami ne mi pustila sliki gola, ama drugata koga i da i recam nema problem, zatoa mi e mnogu pointeresna i povejke razgovaram. Ova ti e samo pogled od maska strana. Ama ako ne te biva mnogu so kompjuteri, nemoj, zasto ce se vidis po internet. Gola...do pola, ...ili cela.

Belive me, гејмањето не познава граници :icon_mrgr:
Па просечна возраст на гејмер ти е 37 така да ;)
http://www.telegraph.co.uk/technology/video-games/8564342/Average-video-gamer-is-37.html

Он топик , ако има хоби дечко ти земи му нешто поврзано со тоа , или па некој добар саат , или дрес од омилениот тим .

Или па
camo-drinkhelmetbeerbeltcombo.jpg
(y)

Добар секс пред да си оди со сите „дузени“ да се сеќава на него подолго време и некое ланче со срце кое се дели на две ти една половина да си носиш он една тај шит нешто

Огромна торта во форма на анатомски коректно срце низ кое пробива стрела со (иронично) лепенка, од мојата драга за валентајн. На сликава не се гледа добро, кога тортата ја извадив апла личеше на срце.

EqDuZ.jpg

А некое изненадување што ви го направиле?Нешто ко ова погоре на Al-Emagare.. или други романтични работии .. :))

^ Секој гест од саканиот за мене е посебно и романтично изненадување. Особено кога знам дека ми посветува внимание и без да има некоја посебна пригода за тоа. Последно ме израдува пред некој ден, со моите омилени чоколатца, наредени во форма на срце и прекрасно писменце со најслаткоречивите зборчиња за мене. И привезок во форма на срце со моето и неговото име. Сонцe. :pipi:

Имам направено за неа една справа, ја викаме "сонце во тегла". Веројатно некои од вас слушнале за неа, тоа е обична тегла која што ја ставаш на сонце/светло преку ден, и после навечер свети цела вечер со суптилно топло-жолто светло. Не е од оние флуоресцентни слаби светла, туку со електроника. Ги има на нет да се купат по 30-40 долари ама пластични се, поглупо здравје...

Затоа јас земав вистинска старинска тегла и со шмиргла ја избрусив однадвор целосно, да не остане ниту милиметар проѕирен. Напорна и тешка работа, бидејќи стаклото е тврдо ама кога работиш за драга личност нема гајле. После ја избрусив со поситна шмиргла за да се измазнат гребаниците. Со шмирглањето се добива дифузирано светло, скоро да е магично. Да ја немаше брусената површина, сијалицата внатре ќе се гледаше и глупо ќе изгледаше. Вака избрусено изгледа како да имаш жива светулка внатре.

Потоа земав една соларна градинарска светилка и ја расклопив. Соларниот колектор го вградив во капакот на теглата. Не е тешко, треба да се дупне само едно дупче низ кое минуваат жиците, и колекторот после со обичен силикон се лепи за капакот. На внатрешната страна на капакот ја залепив електрониката. Направив и мало електронско коло кое прави ЛЕД диодата да трепка на рандом интервали, симулирајќи свеќа.

Сето тоа се затвора а преку капакот се става памучна ткаенина со шари во форма на коцки. Нормално во ткаенината се сече делче за да се открие соларниот колектор. Ткаенината додава рустикален ефект, како оние теглите со ајвар.

За крај на страната изгравирав кратка порака во стаклото со дијамантска игла и дремел. Кога теглата свети, пораката јасно се гледа поради рефракција на светлото. Кога не свети пак, пораката се губи.

Еве од прилика како изгледа.

T17dR1XdRXXXablPM9_104155.jpg_310x310.jpg

Кога ќе одите со партнерот/партнерката 1 месец,2,3,4,5,6,7 и така натаму дали на се подарува нешто ко некоја ситница или незнам било што на денот кога сте се фатиле?

Кога ќе одите со партнерот/партнерката 1 месец,2,3,4,5,6,7 и така натаму дали на се подарува нешто ко некоја ситница или незнам било што на денот кога сте се фатиле?

Претежно кога се тинејџери. Еве разгледај ја оваа тема и ќе најдеш интересни одговори.

Имам направено за неа една справа, ја викаме "сонце во тегла". Веројатно некои од вас слушнале за неа, тоа е обична тегла која што ја ставаш на сонце/светло преку ден, и после навечер свети цела вечер со суптилно топло-жолто светло. Не е од оние флуоресцентни слаби светла, туку со електроника. Ги има на нет да се купат по 30-40 долари ама пластични се, поглупо здравје...

Затоа јас земав вистинска старинска тегла и со шмиргла ја избрусив однадвор целосно, да не остане ниту милиметар проѕирен. Напорна и тешка работа, бидејќи стаклото е тврдо ама кога работиш за драга личност нема гајле. После ја избрусив со поситна шмиргла за да се измазнат гребаниците. Со шмирглањето се добива дифузирано светло, скоро да е магично. Да ја немаше брусената површина, сијалицата внатре ќе се гледаше и глупо ќе изгледаше. Вака избрусено изгледа како да имаш жива светулка внатре.

Потоа земав една соларна градинарска светилка и ја расклопив. Соларниот колектор го вградив во капакот на теглата. Не е тешко, треба да се дупне само едно дупче низ кое минуваат жиците, и колекторот после со обичен силикон се лепи за капакот. На внатрешната страна на капакот ја залепив електрониката. Направив и мало електронско коло кое прави ЛЕД диодата да трепка на рандом интервали, симулирајќи свеќа.

Сето тоа се затвора а преку капакот се става памучна ткаенина со шари во форма на коцки. Нормално во ткаенината се сече делче за да се открие соларниот колектор. Ткаенината додава рустикален ефект, како оние теглите со ајвар.

За крај на страната изгравирав кратка порака во стаклото со дијамантска игла и дремел. Кога теглата свети, пораката јасно се гледа поради рефракција на светлото. Кога не свети пак, пораката се губи.

Еве од прилика како изгледа.

T17dR1XdRXXXablPM9_104155.jpg_310x310.jpg
Ал, друже. Си ме стаил у мисла со ова сонцево у тегла. Жена ми го чита постов твој и вика, „Глеј колку романтичен и интелигентен дечко!“ И се насолзува. Во мене во истиот момент се јавуваат амбивалентни чувства. Првото е: „Види го пеерче, алал да му е, спаја наука со романтика, да сибе...“ А второто: „Еј од вакви шмирглачи чоек не више не може со реди-мејд поклон да напраи утисак, да му е*ем матер...“

Оригинален ти е поклонов, и ефектен, и евтин, и цар си. А кај мене, пошо сум камен за електроника, ипак преовлада зависта и цинизмот. Се свртев и на жена ми и арлаукнав у манир на Шабан: „Збок тебе би шмирглаоу теглееее да осветлим пут љубави нашооооојј...“

za da se podari nekomu nesto e bar za mene golem cin
zosto go napisav ova?
bidejki za da podaris nekomu nesto treba da zasluzi,a ne poradi ona znaes go sakam ,me saka......ne veruvam veke vo takvi bajki
ima luge sto ne znaat sto e ljubov a kamo li na takvi neandretalci da im dades podarok

На мојот сопруг му направив стрипче на салфетка, тој е главниот лик.
Мене тој ми подари брусалица со комплет хартија за брусење и четки за лакирање.

Вака сега сакам да и купам нешто на девојками а не знам што повод нема едноставно сакам да ја изненадам а не сум по тиа работи многу ретко и купувам речиси никогаш .. немам ништо на ум таа се врати пред недела дена од Германија и си купила многу работи како облека и др. ствари а исто и на мене ми донесе подароци и сега сакам да и возвртам да ја изненадам бидејки таа е навикната да не и купувам ама баш ништо а јас појма немам што да и купам ... инаку во врска сме 4 години и мн години мување пред тоа дајте некој предлог ве моалам а ако има тема простете ама помогнете па ке ја споите или избришате ако смета ;)

Секси долна облека.
Технички, подарок за двајцата ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom