Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Љубовта треба да биде наше секојдневие и нема потреба да се потсеќаме.
Оние кои ја забораваат нека се потсетат.
Во црква не се оди само на Велигден (оти бил таков редот или уште повеќе оти сите тогаш оделе)

заборави да ја споменеш и ПРОЧКА
Прочка (Недела на проштевањето) 14/02/2012
Прочка менува дата, не знаев дека годинава се паѓа на 14.02 ;)

За Валентајн мажите подаруваат цвеќиња, а жените блоуџоб.
Кога заебале работа и бараат простување мажите купуваат цвеќиња а жените блоу џоб.

Поклопувањето делува легитимно.

За Валентајн мажите подаруваат цвеќиња, а жените блоуџоб.
Кога заебале работа и бараат простување мажите купуваат цвеќиња а жените блоу џоб.

Поклопувањето делува легитимно.

Цвеќе што расте во рака? :)

Хахахаха кога жени штрајкуваат демек валентин е eww day. Позерки. Пак ќе висат по гифтшопови неколку дена пред празникот. Мажите исто така ќе купат некоја ситница зашто во спротивно девојките ќе им се накурчат и овие ќе се осеќаат ко шит иако недела пред празникот кога си ја прашале девојката „Златна шо сакаш да ти купам за валентајн?“ добиле одговор „Будалче хихих шо ти е не се губи, не сакам ништо, не се троши сонцко мој.“

А јас ќе го подарам најубавото. Љубов и прегратка!
nopelol
My boyfriend is like a kitty. I don't have a kitty.

O3aV8.jpg

Се сложувам дека овој празник биднал помодарство.
Но како и да е посебно девојките со душа го чекаат овој празник зашто толку сакаат да го импресионираат дечкото или симпатијата,па купуваат се и сешто.
Ретки се машките кои му придаваат значење на овој празник.
Јас купувам винце и мевце и славиме Св.Трифун.

заборави да ја споменеш и ПРОЧКА;)
Прочка (Недела на проштевањето) 14/02/2012
По кој календар виде дека Прочка паѓа на 14ти? По стариот?
На 26ти е Прочка :pipi:

ако ја имав ќе и купев чоколадо и тоа од најкалоричните за да пушти г’зе како црнка :X3:

Ми треба голема помош, на дечко ми му е дипломска наредниов месец, подарокот е сеуште мистерија која неможам да ја разрешам... Ве молам за совет што да му купам, сакам да е вредно нешто што ќе му остане... Ќе му купам Шток и благо, ама подарок незнам што... Дополнително, музичар е, би било супер ако е нешто поврзано со тоа... Фала однапред на помошта :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom