Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи што сака она, носи додатоци, чита книги, сака злато, сака мечиња, што сака малата ти најдобро треба да знаеш?

Сака и книги и мечиња само работата е во тоа што јас веќе и го имам тоа купено и имам купено и романтична свеќа е сега стварно незнам што да и подарам затоа барам помош:(

Сака и книги и мечиња само работата е во тоа што јас веќе и го имам тоа купено и имам купено и романтична свеќа е сега стварно незнам што да и подарам затоа барам помош:(
Многу романтична душа ќе да е:)
Ligeia_; помогни му на дечково со некоја идеја:)

Незнам што ми требаше да одговорам у темава, романтика ме убила:D

Земи испринтај шоља (чаша) со некоја слика и порака.

Идеја...мислам дека е најдобро да и купи ланче со привезок срце и да и каже дека тоа е неговото. :)

:eek:o_O:confused::facepalm::pos: http://nooooooooooooooo.com/

Друже иди у месара и купи едно тро поголемо срце, испржи го дома и викни ја на вечера, и кажи и дека е твоето, ќе видиш како ќе го изеде дури и прсти ќе излиже :pos:

Зошто секогаш мора подароци т.е материјално да се подарува за некој си посебен ден? најискрено тоа не можам да го сфатам :)

Друже иди у месара и купи едно тро поголемо срце, испржи го дома и викни ја на вечера, и кажи и дека е твоето, ќе видиш како ќе го изеде дури и прсти ќе излиже :pos:
Со твојава тактика вечерта нема далеку да отиде.Само дома може...со полн желудник.:pos:

Ваква вечера = раскинување :)
--- надополнето: 11 декември 2012 во 23:24 ---
Ајде дајте уште некои идеи ве молам многу ми е важно.....
Направи нешто оргинално сам а не подароци направи вечера и сл. во која и 2 ќе уживате а таа најмногу друга опција однесија некаде на зимување одвојте си 3 дена заеднички (y) оргиналното секогаш успева а материјалноста е секогаш под знак ? :)

Мече, Мечиња, Меченце, Менченце со срценце, Срце и Меченце .... преку кур со овие мечињата.
Неам појма што да купам за НГ на џенцката, ај некој шо е расположен да каже нешто, додуша скоро сме заедно дали има 2-3 месеца ондак, мало изненадување, а и не ме прашувајте што сака и јас неам појма! :)

tumblr_lndsqwvaNQ1qhxr27o1_500.jpg

А за изненадувањето да биде уште поголемо, купи и’ и дилдо и пикни го во некое од мечињата.

Мече, Мечиња, Меченце, Менченце со срценце, Срце и Меченце .... преку кур со овие мечињата.
Неам појма што да купам за НГ на џенцката, ај некој шо е расположен да каже нешто, додуша скоро сме заедно дали има 2-3 месеца ондак, мало изненадување, а и не ме прашувајте што сака и јас неам појма! :)

Не си ги троши парите за џабе.

Купи и танга и прслук, а пошо две работи не се даваат трета стај и пакетче презервативи :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom