Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
купи му убав парфем или тоалетна вода (во unique има сега попуст) или нешто кожно од мона (паричник) ... ако си од скопје ... плус се зависи со колку финансиски средства располагаш .... или некој концерт/ журка (како што ти сугерираше Новинарка) ....некогаш ... не мора ни да биде нешто скапо ..пр. убав албум во кој ќе ги ставиш сите ваши заеднички слики за изминатата година

Ако одите веќе една година а уште не си му „дала“ сега е вистинското време. Плус ке испадне како подарок за него а и тебе ти праи кефот . :pipi:

Мислам дека доволно го познаваш за да ја искористиш твојата креативност и да изработиш нешто ... сепак знајш кој работи стварно му значат. Моја идеја ... ако си некој тип на романтичар еве ти моја сопствена идеја : сигурно во време на 1 година имате заеднички фотиграфии, изработи сама албум пишувајќи под секоја слика некој стих, или нешто што доаѓа од твоето срце. Искористи и малку фантазија, мислам дека немат да промашиш.:smir:

јас ова го иам напраено врз другарска база, а добив прекрасна реакција зато мислам дека немат да згрешиш навистина.:smir:

фала за советот
јас му купив мало ангелче сувенирче со ѕвездичка во рацете, купив кутија во форма на срце со лик на неа, во неа беше ставено ангелчето, а околу него малечки чоколадца во форма на ангелчиња, растурив цвеќе внатре во него роза беше и ставив стапчиња малечки со мирис на цимет затоа што не мирисаше розата и постигнав неверојатен ефект на изненаденост, задоволство од негова страна и супер си поминавме, а морам да се пофалам за ова добив и јас подарок ама нема да ја заборавам вечерата со свеќички и цвеќето на масата :smir:

za poklon na bivshiot mu kupiv samo edno kap4e... ushe koa go vidov na izlog znaev deka e peeno za nego:vozbud:

Жениве се` на подароци мислат и сметаат дека којзнае колку и на нас ни се истите значајни.
Вистината е дека сакаме се` тоа да помине, да не се малтретираме со такви глупости, но за ред во куќа ги правиме.

Sad, but yet so true...
Посебен ден ми е дерби, а не 3 месеци од кога сум тргнал да идам со неа . . .

Again... very very sad ...
(ако може некој да ми објасни што значи „плишано“, само го слушам зборов и поим немам што е)

хахахахах сум се изнасмеала на ова :) Ама немој да ме сфатиш грешка, онака позитивно, исто така доказ дека не се замарате со нашите баналности...на што многу ви завидувам

ја за прошлиот валентајн и купив празно принко(ама принко не оние социјалнине по 5 денари шо се) и и напишав 4,7 гигабајти љубов.

Е ова е веќе нешто што прв пат го слушам и стварно ми се допаѓа. Браво за креативноста.

Ако одите веќе една година а уште не си му „дала“ сега е вистинското време. Плус ке испадне како подарок за него а и тебе ти праи кефот . :pipi:

Абе дечки стварно сте биле хумористични и полни со идеи. Секоја чест, на сите горенаведени :)
п.с. дајте рецепт, како да ги заборавите важните дати, а ако се сетите како да ги игнорирате :) :smir:

--- надополнето ---

ааа и заборавив... мене лично не ми е потребен повод за да направам нешто со кое би покажала внимание и љубов. Тоа се сите оние мали нешта, дури и држењето рака или еден обичен поглед , знаат да бидат доволни.

знае ли некој каде можам да најдам продавница гифт шоп или слично за музички кутии?????? сакам да и купам на девојката една кутија што ја свири once upon a december ако има некој таква или знае каде може да се најде ве молам пишете ми порака или одговорете на постов!!
годишнина можете на девојката да и купите прстен по можност златен,сребрен кој колку пари има :) а за дечко девојки можете да им земете една диплома од sewa за најдобар дечко :)) или пак нешто поврзано со некое негово хоби или билокаква активност што тој ја обожава..иначе овде си кажав јас штп би сакал за годишнина...

За да подариш нешто макар и неколку збора кажани од срце не ти е потребен посебен ден.:smir:

знае ли некој каде можам да најдам продавница гифт шоп или слично за музички кутии?????? сакам да и купам на девојката една кутија што ја свири once upon a december ако има некој таква или знае каде може да се најде ве молам пишете ми порака или одговорете на постов!!
годишнина можете на девојката да и купите прстен по можност златен,сребрен кој колку пари има :) а за дечко девојки можете да им земете една диплома од sewa за најдобар дечко :)) или пак нешто поврзано со некое негово хоби или билокаква активност што тој ја обожава..иначе овде си кажав јас штп би сакал за годишнина...

Леле мислиш на музиката од цртаниот Анастасија?

Јави се во кралското семејство на русија тие мора да знаат кај да најдеш таква...

ај малку помош,еве со женскава одиме веке 6 месеци и наскоро ке биде нејзиниот 18ти роденден,па ако може некоја идеја за подарок,зш врска немам што би и купил.фала.позз

Купи и’ цел еден град

http://www.philippetournaire.com/

Дубаи

Москва

Њу Јорк

Париз

Венеција

Идеален подарок за една година љубовна врска!

Мене конкретно ме интересираат вашите мислења за подарок за женско...Што сте подариле вие на пример,нешто креативно,за да ми дадете некоја идеја..Ја сваќам дека зависи од личноста со која си во врска,но чисто онака идеи :)

-------------------------:smir:---------------------------

Swarovski ланче со розово срце, го обожаваше :), и мече поголемо од неа, едвај можеше да го гушне

Златни обетки, и нормално некое плишано мече ;)

Јас добив албум од типот: направи сам, со заеднички слики од нас од првиот ден па се до навршувањето на една година,на секоја страна по една слика со датум и некој одбран текст соодветен со сликата, па претпоставувам ќе пали тоа и на понежниот пол!

Али добар накит секого воодушевува,башка многу треба да се мачиш за ова првово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom