concrete
alte Esel
^Зрело, навистина.
Децата у градинка имаат повеќе стил.
Vo predskolska e..onaa za deca so posebni kvaliteti...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Зрело, навистина.
Децата у градинка имаат повеќе стил.
Русите... :nerv:Vo predskolska e..onaa za deca so posebni kvaliteti...![]()
Мислиш со посебни потреби?Vo predskolska e..onaa za deca so posebni kvaliteti...![]()
Мислиш со посебни потреби?![]()
Жалим случај...Да ама преформулирано е тоа во „квалитети“, So they can think they're special.![]()
Нека Почива во Мир... Српската црква и на ваков тажен настан не остана покуса да не испровоцира со присуството на Јован Вранишковски на погребот на Патријархот Алексеј Втори, ама ако, за чест нека им служи..Сами оценете за какви луѓе се работи кога се користи погреб на Руски Патријарх за дневнополитички провокации...Срам да им е, нив Господ ќе им суди...
pa i jas zalam i krivo mi e zosto da ne se priznae makedonskata crkva iako ne sum pravoslaven tuku verata si e vera najmalku treba da se izpolitizira no jas ne bi pokazal ni kapka pocit za idioti koi se nekakvi lideri vo pravoslavniot svet a ne pocituva istata vera sto toj ja predstavuva...Денес не е призната, иако е мајка на православната црква, за што и патријархот Алексеј беше свесен.
За потсетување на нејзината древност и изворност, нека ни служат зборовите на св. Павле од Светото Писмо
Таму стои дека додека бил во Троада имал привидение
А, во првото послание до Македонците, ќе рече:
Ne si pravoslaven zatoa tishina i ne meshaj se. Nikoj ne se mesha vo topici za muslimanski lideri.pa i jas zalam i krivo mi e zosto da ne se priznae makedonskata crkva iako ne sum pravoslaven tuku verata si e vera najmalku treba da se izpolitizira no jas ne bi pokazal ni kapka pocit za idioti koi se nekakvi lideri vo pravoslavniot svet a ne pocituva istata vera sto toj ja predstavuva...
:pos2:Ne si pravoslaven zatoa tishina i ne meshaj se. Nikoj ne se mesha vo topici za muslimanski lideri.
Ke mi se fatish za kurot zaedno so cel zapad sto ve podrzuva.:pos2::smir:
Mnogu brzo se lutis be... aj smiri se malce da ne ti ebam mater![]()