- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Може некој да ми даде линк ов најновиот албум од AC/DC 2008?
Inbox.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некој да ми даде линк ов најновиот албум од AC/DC 2008?
Ај и мене од ац - дц новиот
ок, ке ти го пратам.
Вака значи, имам и јас едно прашање до вас.!
Дали некој знае како се викаат песните што пеат во позадина на менито од ФИФА `09
Јас ги имам еднаш слушнато и многу ми со допаднаа и не се сеќавам сега како идеа и како се викаа пошо ја немам ФИФА `09. Ако може некој да ми помогне нека ми пише, барем имањата од песните да ми ги каже не барам поќе.
Благодарам :smir:.
Прљаво Казалиште - Због мене не плачи
Имам еден список:
Indexi - Samo Njoj
Дао сам ти душу (Мислам оти ја пееше Црвена Јабука или Дивје Јагоде од тие две една)
Црвена Јабука - Има нешто од срца до срца
Нови Фосили - За Добра Стара Времена
Хари Мата Хари - Страх ме да те волим
Еве овие кој може да ми ги прате и некој ако може некоја друга листа со вакви песни (за душа) сигурно ги има многу не ми текнува во моментов, ајде кој знае или кој може д анајде листа на такви песни.
Имам еден список:
Indexi - Samo Njoj
Дао сам ти душу (Мислам оти ја пееше Црвена Јабука или Дивје Јагоде од тие две една)
Црвена Јабука - Има нешто од срца до срца
Нови Фосили - За Добра Стара Времена
Хари Мата Хари - Страх ме да те волим
Еве овие кој може да ми ги прате и некој ако може некоја друга листа со вакви песни (за душа) сигурно ги има многу не ми текнува во моментов, ајде кој знае или кој може д анајде листа на такви песни.
Не не, грешка си. Друга е песнава.Дао сам ти душу ја пееше Ален Славица!
Не не, грешка си. Друга е песнава.

Не сум грешка. Со такво име има песна од Ален Славица. А ако ти мислиш на некоја друга незнам. Да не е малку поинаку името на твојата песна?
Така се вика, ама не ми се верува да е од Ален Славица али таа е песната и јас мислам дека е од Црвена Јабука, ЈБГ.Ален Славица можно е да ја има препеано. Песната мислам дека е од Црвена Јабука.![]()
Така се вика, ама не ми се верува да е од Ален Славица али таа е песната и јас мислам дека е од Црвена Јабука, ЈБГ.
Ја најдов.