Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
некои желби имам:

Girls aloud - Sound of the underground
Girls aloud - Life got cold
Beyonce - Diva
Katy Perry - Ur so gay
Laura Pausini - Viveme

Мојт да се направи за на моб и ако може да ми кажете како да го конв за да не досаѓам :helou::helou:

Мојт да се направи за на моб и ако може да ми кажете како да го конв за да не досаѓам :helou::helou:
за некоја минута на ПП неконвертирана оргинал мп3 :helou: ... а за конвертирање побарај на интерент јутјуб ту мп3 конвертер и ке си даунлоадираш

Дајте да ја слушнам фамозната "Девојката со точакот " гледам многу души ја бараат:smir:

Gianna Nannini - Meravigliosa creatura

anyone?

E.T. - Ja Nikad Necu Znati, ако ја има некој.

Ја симнав од 2-3 места и од сите не почнува од почеток, скратени се првите неколку секунди така да би замолил да е цела :) Фала.

Ја симнав од 2-3 места и од сите не почнува од почеток, скратени се првите неколку секунди така да би замолил да е цела :) Фала.

За 2-3 минути на ПП:smir:

Пратена.

За мене ако може...

Spin me right round мислам дека се вика песната од раперов Flo Rida е.:) И Milion Miles Away од Reamonn и You're so gay од Katy Pery. По можност да се со арен квалитет, не од јутуб, пошто тие верзии ги имам.:)

Песната не е од почеток :nesum:

За мене ако може...

Spin me right round мислам дека се вика песната од раперов Flo Rida е.:) И Milion Miles Away од Reamonn и You're so gay од Katy Pery. По можност да се со арен квалитет, не од јутуб, пошто тие верзии ги имам.:)

На MSN.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom