Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];2254559 напиша:
Riblja Corba - Lutka sa naslovne strane

само да не е лајв, имам такви 3-4 варијанте :jaj:

сега ќе ти ја пратам

Ај ако ги има некој Ринг Динг Донг од Рок Агресори и Генгста Оро од Сленг нека ми ги прати по пп. :)
Фала однапред. :helou:

генгста оро доаѓа

Е вака сега.Ми треба една песна ама ни име и знам, ни изведувач.Има брз ритам и во рефренот вика jump around, jump, jump, jump, jump around...
Сите ја имате слушнато, ама не знам дали некој ќе се сети која е.Не мора да ми ја праќа некој, ама барем да се најде некој да знае наслов од песнава ќе му бидам благодарен:)

Е вака сега.Ми треба една песна ама ни име и знам, ни изведувач.Има брз ритам и во рефренот вика jump around, jump, jump, jump, jump around...
Сите ја имате слушнато, ама не знам дали некој ќе се сети која е.Не мора да ми ја праќа некој, ама барем да се најде некој да знае наслов од песнава ќе му бидам благодарен:)

Песната е House of Pain - Jump Around, е сеа има повеќе ремикси таа песна, не знам ти кој го бараш.. Почекај секунда, ќе ти пратам нешто по ПП..

Eдит: Пратено по ПП.

Оваа песна што ја барам тешко дека некој ќе ја има ама ај да си ја пробам среќата :) Значи ми треба "Colpo di fulmile". Песнава е италијанска и беше изведена на Сан Ремо во 2008 година. Кој ќе ја најде добива што сака од мене :smir:

Aj провери ПП, и части едно пиво :) :)

Идоли - Бамбина
Проект Македонија - Помалце наивни
Генгста оро

:smir:

ја има некој од Александар Белов - Застани солзи избриши ?? ама не во живо од вчера

Ако може една песна
Wake up wake up, незнам од кого е, се шетев поминав крај еден кафич и ми се засвиѓа песната многу
не е рок, нешто у стил на техно транс
фала однапред
Машко пееше : Wake up wake up ...

[IH];2255019 напиша:
Ако може една песна
Wake up wake up, незнам од кого е, се шетев поминав крај еден кафич и ми се засвиѓа песната многу
фала однапред

Провери си ПП.:helou:

[IH];2255019 напиша:
Ако може една песна
фала однапред
Машко пееше : Wake up wake up ...
http://www.box.net/shared/gcsa2vhj8f
Еве дел од песната
П.С - Неможев едит

djmanga фала ти пуно !!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom