Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ми значиш - Ареа и од Ронан Китинг мислам дека се викаше песната Лајф ис а ролеркостер нешто така. Ги има некој?

Некој? Колку ми значиш ми дадоа линк, ама нешто не беше како што треба форматот, па затоа прашувам.

И уште една песна Hallelujah мислам дека се вика од Sarah Brightman баш ја даваат на Антена 5 често.

Дај некој нека ми ја прати Рибља Чорба-Љубав овде више не станује.

Некој? Колку ми значиш ми дадоа линк, ама нешто не беше како што треба форматот, па затоа прашувам.

И уште една песна Hallelujah мислам дека се вика од Sarah Brightman баш ја даваат на Антена 5 често.

Пратена.

Често ја вртат песната на антена, од Олгица (Христовска) е ако не се лажам, а во текстот најчесто се спомнува "за последен пат", ваљда така се вика и песната, ја има некој да ми ја прати?

И ако на некој му текне како се вика или уште подобро ја има и ми ја прати песната од CYA, текстот беше нешто како "рипај, цело село нека игра"..

Фала.

барам песна, ја вртеа(и сеуште ваљда) на сити и/или антена. појма неам од кој е и како се вика, само можам да ви ја опишам =) слична е на duffy - stepping stone, таков некој ретро глас, женски, со убаво ритамче... би дал и дел од текстот, ама не запамтив ни еден збор :pos:

ако знае некој на што мислам, нека прати пп или на профил нека пише =)

п.с. и уште една, пред некој месец се вртеше, имаше нешто во рефренот "...my little toy gun, la lalala laaaaaa" итн =)
тенкс.

Temptation Arash feat Rebecca
..кој можи да ја најди Хитно е :kesa:

Да не ја има некој новата песна на Владо Јаневски што ја вртат на радио во последно време? незнам како се вика:toe:

Да не ја има некој новата песна на Владо Јаневски што ја вртат на радио во последно време? незнам како се вика:toe:
Ако мислиш на ``Од овој ден`` ке стаса на профил

Temptation Arash feat Rebecca
..кој можи да ја најди Хитно е :kesa:
И ти почекај ке стаса на профил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom