Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еее абе да побара ја една нумера можи??? јесда незнам како се вика ама мисла дека е од оној владко шчо беше в морал... е да го .... не ми текнуе на стихоине.... последна ке да му е нешо ко балада ај ако некој му текнуе или мисли дека можда е таа нумера нека ја даде некако ногу ча му бида благодарен

хехе нема проб... така ми беше стаено на сајтот наведен у мојот потпис па ти копирав... такада посети го нема да зажалиш

хехе нема проб... така ми беше стаено на сајтот наведен у мојот потпис па ти копирав... такада посети го нема да зажалиш

Го посетувам сеуште од преска го глеам...од таму ја видов песната :) добар сајт си симнав неколку песни да ги слушнам иначе симињам песната

еее абе да побара ја една нумера можи??? јесда незнам како се вика ама мисла дека е од оној владко шчо беше в морал... е да го .... не ми текнуе на стихоине.... последна ке да му е нешо ко балада ај ако некој му текнуе или мисли дека можда е таа нумера нека ја даде некако ногу ча му бида благодарен
Влатко Илиевски - Небо

Ќе ја аплоадирам на рапид шер и ќе ти пратам пп.

хехе фала хелл а фала и на тебе џимеј :D hell бтв можеш да раскажеш по другарчинња да ни опнеш една мала реклама :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom