Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aко можи од Калиопи - Лео..

Однапред благодарам :smir:

Не знам која е, не знам од кој е, ама ја чув и не излегува од глава појќе! :(
...Не бих те ја мењаоооо... Бла бла, бичу с тобом ноч и дан, бла бла... Познато?
mysmilie_1888.gif

Ај ако има некој,да ми даде линк од торент,за албумот на Марчело-Puzzle Shock....

немам навика да барам песни по форуми, ама онаа не можам да ја најдам никаде... од Туна е, ако не се лажам ја пееше на изборот на песна за евровизија! иде нешто ко Прашувам без глас, што остана од нас... бла бла :) ако ја имате, фала однапред :pipi:

E и јас барам една песна од Туна,онаа првата што и беше: Најди ноќ,најди ден,најди време...

E и јас барам една песна од Туна,онаа првата што и беше: Најди ноќ,најди ден,најди време...
Пратено

немам навика да барам песни по форуми, ама онаа не можам да ја најдам никаде... од Туна е, ако не се лажам ја пееше на изборот на песна за евровизија! иде нешто ко Прашувам без глас, што остана од нас... бла бла :) ако ја имате, фала однапред :pipi:

Tebi-Fanky G stara pesna e i nikako nemozam da ja najdam

Не знам која е, не знам од кој е, ама ја чув и не излегува од глава појќе! :(
...Не бих те ја мењаоооо... Бла бла, бичу с тобом ноч и дан, бла бла... Познато?
mysmilie_1888.gif
На МСН или кажете да ви пратам на ПП.

Песната од Мапет Бебиња, таа што оди во почетокот на цртанот...
Секаде каде што ја барав ја најдов со ШКЉ квалитет па некој ако ја има со пристоен, нека ми каже :)

Песната од Мапет Бебиња, таа што оди во почетокот на цртанот...
Секаде каде што ја барав ја најдов со ШКЉ квалитет па некој ако ја има со пристоен, нека ми каже :)

Јас ја имам, ама сега излегвам, ако сакаш да ме почекаш, покасно ќе ти ја пуштам :baeh:

Тања Кочовска -
-Еми само сакаше толку нежно да те допре, беше плашлива таа Еми, гледај како плаче...
-Ноли таква е, и по малку себична, Ноли Ноли никогаш нема да те сака...

Мислам дека е Дарио-
-Дали знаеш колку ти значи таа мала Маја, таа слатка убава, таа слатка паметна...

И од други што не ги знам-
-Во легенди безброј, безброј романи, ја сретнав Дијана на многу страни, името нејно и јас го носам, истиот профил става и коса, во античко време Божица била со класична убост и небесна сила, девојка јас сум од булевари, растев со блу џинс и со гитари...

-Еј, чуден сон сум сонил, гледај идат скитници, можеби сме тоа јас и ти, Боже дај им сила бескрајна....

Има некој? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom