Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Песната од Владо и Тијана што и е ако може.(стара е малку):)

Некој да ми га прати од Роберт Билбилов- Прекасно за нас бидејки таа што ми ја прати Торпедо беше corrupted file. :)

од лени кравиц - are you gonna go my way, некој добар house/club mix. жифти се =)

од лени кравиц - are you gonna go my way, некој добар house/club mix. жифти се =)

Ako najde nekoj i mene neka mi prati, i jas baram eden dobar mix na ovaa pesna ama nikako da go najdam. Vo meguvreme ako najdam moze jas ke pratam:)

Ako najde nekoj i mene neka mi prati, i jas baram eden dobar mix na ovaa pesna ama nikako da go najdam. Vo meguvreme ako najdam moze jas ke pratam:)

имам јас еден добар микс од оваа песна ама не знам како да ви го пратам преку пп, ако може некој да ми каже како ке ви ја пратам

да не го има некој миксот од инсомниа што го пуштаат на сити?

Абе ај за мене да ми ја најдете песната ,,Јас сум цар на кантер стрике,, ја пееше едно детенце на супер ѕвезда

Ps. Може и од youtube
Едит. Ја најдов на јутаб после толку многу времеееееее :) :) :)
Нека ми пише некој што има и што знае да ми ја конвертира од јутаб на мп3, да му го дадам линкот.

Абе ај за мене да ми ја најдете песната ,,Јас сум цар на кантер стрике,, ја пееше едно детенце на супер ѕвезда

Ps. Може и од youtube
Едит. Ја најдов на јутаб после толку многу времеееееее :) :) :)
Нека ми пише некој што има и што знае да ми ја конвертира од јутаб на мп3, да му го дадам линкот.

Aj na MSN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom