Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска ја вртат песната на антена5, девојка пее на песната, стара песна, а текстот на завршетокот на рефренот иде: over and over again, се надевам оти ќе помогне и ќе ви текне кој е насловот на песната, фала.

Џина Папас Џокси - На Велигден сум се заљубил ?

Едит: Најдено, фала *^Ѕверче^*. :)

Денеска ја вртат песната на антена5, девојка пее на песната, стара песна, а текстот на завршетокот на рефренот иде: over and over again, се надевам оти ќе помогне и ќе ви текне кој е насловот на песната, фала.

Woman in Love - Barabar Straisend?

Мислам оти не е, woman in love ја знам, друга е :pipi:

Шо песна е?

Еј јас барам една песна,српска,забавна е и иде нешто у смисол:ЈА кунем се у љубаааав.
Интересна песничка,па ако ја најде некој,нека ми ја прати.

Mark Antony - Zoro Soundtrack???

" If I can spend my lifetime loving you
Though we know we will never come again
Where there is love, life begins
Over and over again"...??????????????

Еј јас барам една песна,српска,забавна е и иде нешто у смисол:ЈА кунем се у љубаааав.
Интересна песничка,па ако ја најде некој,нека ми ја прати.

За некоја минута на пп :helou:

Woman in Love - Barabar Straisend?

Таа е, дефинитивно, денеска сто пати ја пуштија на антена.

Мислам оти не е, woman in love ја знам, друга е :pipi:

Абе таа е! :)

Mark Antony - Zoro Soundtrack???

" If I can spend my lifetime loving you
Though we know we will never come again
Where there is love, life begins
Over and over again"...??????????????

Не е таа, погоре пишува оти женско пее :)

Песната се вика “Ме Разгалуваш, ја има на РадиоМК мислам, јас би ти ја пратил ама немам време сега!

ја нема на radiomk ја побарав :( Може да ја хостираш некаде и да ми пратиш линк?

Да не ја има некој од Елена Ристеска англиската верзија на ЕСЕН ВО МЕНЕ, мислам дека се вика AUTUMN LEAVES :baeh:

И од Emina Jahovic - Exhale

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom