Pls pLs Koj ima neka prate Be My brother be my friend (neam pojma od koj e samo pesnata mi kazaa kako se vika ) i nekoja si FENOMENALNO i taa ne znam od koj e ??
Nekoj ???????
Чекај ја Феноменално на ПП. :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pls pLs Koj ima neka prate Be My brother be my friend (neam pojma od koj e samo pesnata mi kazaa kako se vika ) i nekoja si FENOMENALNO i taa ne znam od koj e ??
Nekoj ???????
Ja ima nekoj ovaa od Bajaga se pee vaka:
Pregrni me i bakni me na usni iscisti mi ja dusava od nevolji ke ti podaram pesna
koja ja peam jas ke ti podaram pesna......
Eye Cue - Магија???
Somebody... Anybody??? :smir:

Е незнам као се вика песната.Знам само од Никлбек дека е и дека е понова малце.Да не ја имаш?
И оваа ке ти ја пратамJa ima nekoj ovaa od Bajaga se pee vaka:
Pregrni me i bakni me na usni iscisti mi ja dusava od nevolji ke ti podaram pesna
koja ja peam jas ke ti podaram pesna......
Ne e taa.
јбг
);I write sins not tragedies; But it's better if you doСите 3 ги имам,адниме на мсн ке ти ги пратам:smir:Panic at the disco - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off (го обожавам насловов);I write sins not tragedies; But it's better if you do
..Ениуан?:smir:
The Game of love - Santana feat. Michelle Branch;
Santana ft. Rob Thomas - Smooth
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] EDDY WATA - I LOVE MY PEOPLE, nekoj da ne gi ima.[/FONT]
Ај за мене ако може најновата песна што е од Роберт Билбилов не ми текнува како се викаше:smir:
Ne e taa.