ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Како би ја опишале Проф. д-р Билјана Пејова по општа хемија што предава?Лесно ли се мине кај неа?

Некој да знае што се е потребно за да си ги земам документите од ПМФ (или барем копија)? Ми требаат за во глупиов завод да се пријавам.
Не одам на факултетот со години, а документите ми се уште таму :D

Ке треба да си платиш едно 2-3илјади и ке ти ги дадат..Мора да платиш за да си ги земеш

А да ми направат само копија? :)
Мене слушај ме
Ќе одиш на студентски, ќе земеш барање, ќе го пополниш Барам да ми се издадат документите за изработка на копија дрн дрн таму ќе се потпишеш и одиш кај секретарката во деканат, секретарката таму се потпишува дека дозволува да си ги земеш документите и со барањето одиш кај тетките на студентски, тие ти го отвараат personal file, ти ги даваат документите, и си правиш копија.

То е процедурата

Работно време на студентски ти е 11 - 13
Не би требало да има гужва сеа зашто уписи се завршени.

Со среча

Некој да знае што се е потребно за да си ги земам документите од ПМФ (или барем копија)? Ми требаат за во глупиов завод да се пријавам.

Пошто ќе се пријавиш во завод како среднист, оти не им носиш само индекс на увид?

Абре ти нели заврши???

Како беше тоа со студентски прашања, од кога да кога работат? ќе мора некоја магија да се праи за документите :)

Sent from my LG-D802

Прашање за тие шо подобро го познаваат Пмф.Јас сум студент на ИБ прва година , и сеа сакам да се префлам на ИХ .Ми рекоа да доставам барање до деканот и сега го разгледуваат.Моето прашање е :колкави се шансите да ми одобрат?
Колку долго трае процесот?

Браво за правилната одлука што си ја донела :P

Последно уредено:
Можно е да се запишам на постдипломски биологија, иако студирам нешто кое нема благе везе со биологијата? Дополагање предмети постои како опција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom