- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 16
Супер![]()
Биохемичарка?![]()
Мхм

Мило ми е штом е супер, се надевам ќе остане така.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер![]()
Биохемичарка?![]()
Пофалби сега за сега и се надевам така ќе остане. Се погодија и профеосрите и асистентите, само ние студентите слабо учиме некакоКако им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???![]()
Пофалби сега за сега и се надевам така ќе остане. Се погодија и профеосрите и асистентите, само ние студентите слабо учиме некако
Лабораториите може малку поопремени да бидат и понови супстанци да има, ама и вака е океј. Забавно е на факултет, само дека се бара учење - се бара, ама сепак не е претешко![]()
Незнам зошто но во ниедна копирница не најдов Ткива и Органи на Растенијата.... све барав. Гладиус у секоја бев.
Ве молам било каков материјал има ли некој? Имам главен колоквиум во Вторник а неможам да се снабдам со матеирај...
Хелп!
Незнам зошто но во ниедна копирница не најдов Ткива и Органи на Растенијата.... све барав. Гладиус у секоја бев.
Ве молам било каков материјал има ли некој? Имам главен колоквиум во Вторник а неможам да се снабдам со матеирај...
Хелп!
Кога треба да пријавуваме испити да не знае некој???
Никакво соопштение нема им ебам мамицата. Сто пати сменија термини за испити па сега на датите кога се испитите ние ќе правиме трети колоквиуми и фаткички еден рок ти паѓа во вода
Нека одат они од 10 Јануари до 17 да прават 3 колкоквиума, и да се подоготват за три редовни усмени испити недела потоа. А не дај боже па да треба некој предмет да ти остане на писмен испит....
Сигурно нема друг факултет кај што во рок од еден месец сто пати ги менуваат датите за испити и колоквиуми.
Слушам се пензионирал Никола Јорановски Хемија и Невенка Физика, не одра од пари ова Невенка![]()
Невенка, едно старо мало бабуле што си продаваше книги од 800 денари, Биофизика?![]()
That's her.Ја имавте среќата со армин да ви има предавано?
![]()
That's her.Ја имавте среќата со армин да ви има предавано?
![]()
Јас ја имав честа, и тешко дека ми беше најлесно положен предмет, кај нас ептен беше никаква, ама во вистинска смисла на зборот НИКАКВА, пола амфитеатар го избриче со мито. И плус книга сите купивме. А во погорниот пост имам грешка не се викаше Никола, ама беше Јордановски сигурно, тој Хемија.