- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 16
МхмСупер
Биохемичарка?
Мило ми е штом е супер, се надевам ќе остане така.
МхмСупер
Биохемичарка?
Пофалби сега за сега и се надевам така ќе остане. Се погодија и профеосрите и асистентите, само ние студентите слабо учиме некакоКако им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???
Ајде, ајде фаќајте се за книгитеПофалби сега за сега и се надевам така ќе остане. Се погодија и профеосрите и асистентите, само ние студентите слабо учиме некако
Лабораториите може малку поопремени да бидат и понови супстанци да има, ама и вака е океј. Забавно е на факултет, само дека се бара учење - се бара, ама сепак не е претешко
Не знам зошто ја нема. Знам дека ние од таму земавме. А и да не станува збор за иста книга, во тие фотокопирници ги има сите можно скрипти од ПМФНезнам зошто но во ниедна копирница не најдов Ткива и Органи на Растенијата.... све барав. Гладиус у секоја бев.
Ве молам било каков материјал има ли некој? Имам главен колоквиум во Вторник а неможам да се снабдам со матеирај...
Хелп!
по копирниците долу кај подвозникот кај галеб,побарај анатомија и морфологија на растенијата од Живко Сековски,во таа скрипта има се за растителни ткива и органи,евентуално побарај некоја скрипта ботаника,или пак Ботаника од Радмила Групче,но мислам најсоодветна ти е скриптата од Сековски!!Незнам зошто но во ниедна копирница не најдов Ткива и Органи на Растенијата.... све барав. Гладиус у секоја бев.
Ве молам било каков материјал има ли некој? Имам главен колоквиум во Вторник а неможам да се снабдам со матеирај...
Хелп!
Нас денес ни рекоа демек ќе се пријавувале негде на крај на јануари, па ни кажаа дека треба одма по празници... Битно жиро сметки со пари се залепени - датуми никако.Кога треба да пријавуваме испити да не знае некој???
Никакво соопштение нема им ебам мамицата. Сто пати сменија термини за испити па сега на датите кога се испитите ние ќе правиме трети колоквиуми и фаткички еден рок ти паѓа во вода
Нека одат они од 10 Јануари до 17 да прават 3 колкоквиума, и да се подоготват за три редовни усмени испити недела потоа. А не дај боже па да треба некој предмет да ти остане на писмен испит....
Сигурно нема друг факултет кај што во рок од еден месец сто пати ги менуваат датите за испити и колоквиуми.
Невенка, едно старо мало бабуле што си продаваше книги од 800 денари, Биофизика?Слушам се пензионирал Никола Јорановски Хемија и Невенка Физика, не одра од пари ова Невенка
That's her. Ја имавте среќата со армин да ви има предавано?Невенка, едно старо мало бабуле што си продаваше книги од 800 денари, Биофизика?
Пред 2 години кога студирав Шумарски. Најлесно положен предмет EVER. Ама сепак ке ја памтам по една ситуација, кога и удри тоа од прожекторот во очи и за малце ке припаднеше.That's her. Ја имавте среќата со армин да ви има предавано?
Јас ја имав честа, и тешко дека ми беше најлесно положен предмет, кај нас ептен беше никаква, ама во вистинска смисла на зборот НИКАКВА, пола амфитеатар го избриче со мито. И плус книга сите купивме. А во погорниот пост имам грешка не се викаше Никола, ама беше Јордановски сигурно, тој Хемија.That's her. Ја имавте среќата со армин да ви има предавано?
Јас досега не сум имал таков случај со моиве професори и нема да коментирам околу тоа. Ама вие дека од други факултети, можеби затоа. Не знам стварно.Јас ја имав честа, и тешко дека ми беше најлесно положен предмет, кај нас ептен беше никаква, ама во вистинска смисла на зборот НИКАКВА, пола амфитеатар го избриче со мито. И плус книга сите купивме. А во погорниот пост имам грешка не се викаше Никола, ама беше Јордановски сигурно, тој Хемија.