ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Значи,кој уче на ПМФ,и кој смерови видех дека ги има ама сакам да правам споредба електро-пмф какви се професорите на пмф?Треба ми нешто подетално,не само без врска плукнато.Фала.

Значи,кој уче на ПМФ,и кој смерови видех дека ги има ама сакам да правам споредба електро-пмф какви се професорите на пмф?Треба ми нешто подетално,не само без врска плукнато.Фала.

www.ii.edu.mk ќе ги најдеш смеровите , а за професорите но комент

Професорите ми требат мене повеке од смеровите,ама сепак фала.

Aко учиш нема лош професор, само финтата е штп се малку леви некои професори, ама има и доста добри професори .
За знаеше имаат доста професорите ако сакаш да научиш ќе научиш.

Кажете ми за систематскиот за ПМФ до кога е?
Ограничени ли сме со термини или можеме да отидеме било кој ден.

Кажете ми за систематскиот за ПМФ до кога е?
Ограничени ли сме со термини или можеме да отидеме било кој ден.
Мораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си порано :)
Бтв им го трошам нетот на факс во моментов муахаха :pos:

Мораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си порано :)
Бтв им го трошам нетот на факс во моментов муахаха :pos:

Ахам. Значи да си фатам ја од утре ред, па до кај 31 ќе завршам ваљда:)
Фала на информација:)

Ахам. Значи да си фатам ја од утре ред, па до кај 31 ќе завршам ваљда:)
Фала на информација:)

Подобро оди побрзо :)
Иначе брзо поминува тоа ако нема гужва. Ако сакаш те прегледуваат ако не ти ставаат само печат дека си бил таму. Јас давав крв само, другото на брзака само печати ми удрија...

И кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?

И кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?

Предава е тежок збор за неа :pos: Ми иде да се набодам на пенкало од досада, дај да видиме ПМФ-ашиве што ќе кажат :D

Неможам да и го смислам иритирачкиот глас !
Иначе да, предавањата се за ретардирани, 10-ка се зима без книга да отвориш.

Како им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???:)

Како им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???:)

Супер :)

Биохемичарка? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom