Chapstick
Сам свој психолог
Значи,кој уче на ПМФ,и кој смерови видех дека ги има ама сакам да правам споредба електро-пмф какви се професорите на пмф?Треба ми нешто подетално,не само без врска плукнато.Фала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи,кој уче на ПМФ,и кој смерови видех дека ги има ама сакам да правам споредба електро-пмф какви се професорите на пмф?Треба ми нешто подетално,не само без врска плукнато.Фала.
www.ii.edu.mk ќе ги најдеш смеровите , а за професорите но комент
Професорите ми требат мене повеке од смеровите,ама сепак фала.
Мораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си пораноКажете ми за систематскиот за ПМФ до кога е?
Ограничени ли сме со термини или можеме да отидеме било кој ден.
Мораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си порано
Бтв им го трошам нетот на факс во моментов муахаха![]()
Ахам. Значи да си фатам ја од утре ред, па до кај 31 ќе завршам ваљда
Фала на информација![]()
И кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?
Ја више иам 2 пенкала у телово.Предава е тежок збор за неаМи иде да се набодам на пенкало од досада, дај да видиме ПМФ-ашиве што ќе кажат
![]()
И кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?
Како им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???![]()