www.ii.edu.mk ќе ги најдеш смеровите , а за професорите но коментЗначи,кој уче на ПМФ,и кој смерови видех дека ги има ама сакам да правам споредба електро-пмф какви се професорите на пмф?Треба ми нешто подетално,не само без врска плукнато.Фала.
Професорите ми требат мене повеке од смеровите,ама сепак фала.www.ii.edu.mk ќе ги најдеш смеровите , а за професорите но комент
Aко учиш нема лош професор, само финтата е штп се малку леви некои професори, ама има и доста добри професори .Професорите ми требат мене повеке од смеровите,ама сепак фала.
Мораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си пораноКажете ми за систематскиот за ПМФ до кога е?
Ограничени ли сме со термини или можеме да отидеме било кој ден.
Ахам. Значи да си фатам ја од утре ред, па до кај 31 ќе завршам ваљдаМораш да отидеш до 31 Декември. Се иде само во прва година. Јас мислам дека бев на последниот ден и имаше гужва ептен, затоа иди си порано
Бтв им го трошам нетот на факс во моментов муахаха
Подобро оди побрзоАхам. Значи да си фатам ја од утре ред, па до кај 31 ќе завршам ваљда
Фала на информација
Предава е тежок збор за неа Ми иде да се набодам на пенкало од досада, дај да видиме ПМФ-ашиве што ќе кажатИ кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?
Ја више иам 2 пенкала у телово.Предава е тежок збор за неа Ми иде да се набодам на пенкало од досада, дај да видиме ПМФ-ашиве што ќе кажат
Неможам да и го смислам иритирачкиот глас !И кај вас нишо паметно не предава Англиски професорката или нешо поразлична е него во електро?
СуперКако им иде на новопечените хемичари, поточно биохемичари???
Поплаки, пофалби за факултетот, професорите, асистентите, лабораториите, библиотекарот можда...???