ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
Еј да знаете овој Сабаховиќ-от ако ви каже догодина кој се запише на географија има пиво од него, ве лаже. Докажано е. Поздрав. :P

Па сеа, некој ако очекува дома да му однесам пиво, нека си очекува и понатаму. :D

Peja, има официјални резултати иначе :)

Ќе ти пишам сеа (кај да е) ПП, да видиме што како :)

Уууу....сега ме копна малку, трема ме фати а баш пред некоја минута зборев на таа тема, дали малку осеќам возбуда:pos:

Кога му се консултациите на ван ден Сабаховиќ?:icon_mrgr:

Кога ќе му идеш да му кажиш да ми се јави и да ме викне и мене. :) Инаку имаше и друго пишано али ме натераја да цензурирам. :cautious: Масони :cautious:

Кога ќе му идеш да му кажиш да ми се јави и да ме викне и мене. :) Инаку имаше и друго пишано али ме натераја да цензурирам. :cautious: Масони :cautious:

A ti pa grev, nepokanet, ne sme te vikale nagore.

Може некој да ми каже дали на институтот за географија,насока ГИС,предметите се поврзани со математика?Дали има решавање задачи?Освен статистика,тоа ми е јасно :)

Може некој да ми каже дали на институтот за географија,насока ГИС,предметите се поврзани со математика?Дали има решавање задачи?Освен статистика,тоа ми е јасно :)

Jок.
А и да има математика тука и таму, не е нешто што не може да реши ученик од осмолетка, на пример. Така да, не се секирај :D

Ќе може ли некој нешто да ми каже за теориското полагање математика на хемичарите?
Од цел материјал се паѓаат прашања и ги „раскажуваш“ на ливче или има друг метод ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom